Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015

BLOOMBERG: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές δημοσίευμα του (γνωστών συμφερόντων…) πρακτορείου Bloomberg, με τίτλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ οσμίζεται εξουσία και αλλάζει στάση στην εξωτερική πολιτική», εννοώντας πως… αμερικανίζει. Ιδού:

«Καθώς έρχεται πιο κοντά στο να κερδίσει την εξουσία στην Ελλάδα , ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα που υποστήριζε κάποτε μια...
αποχώρηση από το ΝΑΤΟ και την απομάκρυνση του Ναυτικού των ΗΠΑ από μια βάση στην Κρήτη τώρα κινείται προς την επικρατούσα τάση της εξωτερικής πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θυσιάζει τις πιο επαναστατικές φιλοδοξίες του στον πρωταρχικό στόχο να πάρει καλύτερους όρους για το πακέτο οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα. Με το κόμμα του που κατέχει ένα μικρό προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εκλογές, ακόμη και η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να αντιστρέψει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, τίθεται υπό αμφισβήτηση.

«Μια ρήξη με το ΝΑΤΟ δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας», δήλωσε ο κ. Τσίπρας στο Twitter χθες το βράδυ. Η Ελλάδα δεσμεύεται και θα συμμορφώνεται με τις διεθνείς συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, είπε».

Η αλήθεια είναι ότι πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το κορόιδο για την αμερικανοκρατία και σαν κόμμα δεν είχε ποτέ θέσει επισήμως θέμα εξόδου από το ΝΑΤΟ και απομάκρυνσης της βάσης της Σούδας – εν αντιθέσει με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του 1981 που κραύγαζε «Έξω για πάντα από το ΝΑΤΟ» και «Έξω οι βάσεις του θανάτου», πράττοντας εν συνεχεία τα ακριβώς αντίθετα. Κάποιες περιθωριακές συνιστώσες του συνονθυλεύματος –κι όχι όλες- είχαν… «αντιιμπεριαλιστικό» λόγο (μια φορά κι έναν καιρό – και όχι με μεγάλη ένταση…), αλλά τώρα τουμπεκιάζονται, μπροστά στην προοπτική της εξουσίας και των… ωφελημάτων της. Το’ χουν αυτό το… χούι οι αριστεροί. Μόλις δούνε εξουσία… τρελαίνονται και πέφτουν στη μάσα, «ξεχνώντας» όλα τ’ άλλα!

εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Τι ειχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Ο,τι έκανε ο λαοπλάνος Αντρίκος, τα ίδια και ο σφύριζα. Κοινός παρονομαστής τα κορόϊδα οι ψηφοφόροι. Ξυπνάτε ρε βλαμμένοι. Μονον η ΧΑ μπορεί να ξεβρωμίσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών