Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015

Προσπάθεια αλλοίωσης του Έθνους και του εκλογικού αποτελέσματος από το Σαμαρά... "Ελληνοποιεί" καθημερινά δεκάδες αλβανοκατσαπλιάδες για να τον ψηφίσουν..

  Γράφει ο Αινείας.

Με μια άκρως εμετική και ανθελληνική κίνηση προσπαθεί ο Σαμαράς να περισώσει το τομάρι του από την πανωλεθρία των επόμενων ημερών.
 
Δεν περνάει μέρα που να μην δημοσιεύονται ΦΕΚ που να "ελληνοποιπούν" κατά δεκάδες κατσαπλιάδες - αλβανούς, οι οποίοι και θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν αιτηθεί την υπηκοότητα το...
2012 και 2013 τις πρώτες ημέρες της Κυβέρνησης Σαμαρά... Και τώρα φροντίζει αυτό ο τύραννος να τους κάνει ένα "δωράκι" προσδοκώντας την ψήφο τους.

Υ.Γ.
Να θυμάται ο άθλιος δικτάτορας ότι όσο οι Έλληνες είναι πλειοψηφία θα τιμωρούν τους εφιάλτες και τους προδότες που επιτρέπουν να αλλοιώνεται το Έθνος και η  ζωή τους από τους σύγχρονους εφιάλτες.

Υ.Γ.2
Αυτόν τον στυγερό ανθέλληνα θα ψηφίσετε πατριώτες;!

wpid-20150115075817
wpid-20150115075811
Τα ΦΕΚ από το [olympia.gr]

2 σχόλια:

  1. Τομάρι ελεεινό όπως και ο ''εθνάρχης'' του και ο πνευματικός του πατέρας...η ''ροζαλία''...σιχάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο για τους 100.000 δεκαωχταρηδες δεν προλαβαινε να κανει τα χαρτια τους . ο βρωμιαρης ο ελεεινος κακο ψοφο εχουν το θρασσος να παιρνουν τηλ. στο σπιτι και ζητανε να τους στηρηξουμε .,αλλα τρωνε καλα το τι βρυσιμο πεφτει δεν λεγετε τωρα πια προσωπικα ,δεν κρατω ουτε τα προσχηματα ,τους μισω τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ που ευχαριστως θα τους πετσοκοβα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών