Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ


Ήδη έχουν αρχίσει οι ζυμώσεις και οι παρασκηνιακές κινήσεις μεταξύ των κομμάτων, που αφορούν την επόμενη ημέρα των εκλογών. Παρά τις υπερφίαλες και πομπώδεις δηλώσεις από κάποιους πολιτικούς αρχηγούς των μεγάλων παρατάξεων, παρά το αλληλοκατηγορητήριο και τις μομφές του ενός προς τον άλλον, μετά τις 25 Ιανουαρίου δεν θα μας εκπλήξει να τους δούμε καθισμένους και εναγκαλισμένους στο ίδιο τραπέζι να διανείμουν την εξουσία.
Η πολιτική ιστορία αυτού του τόπου μας έχει πολλάκις διδάξει, ότι....
ενώ προ της κάλπης οι μεν αποκλείουν ασυζητητί συνεργασία με τους δε, διότι αυτοί αποτελούν και συμβολίζουν την αλλαγή και την πρόοδο, αλλά κατόπιν των εκλογών, πάντα «για το καλό της Πατρίδας» οι αντιπαραθέσεις αμβλύνονται, οι υψηλοί τόνοι κοπάζουν και όλοι ως «συνδαιτυμόνες» (παλαιό, προ δυο ετών κείμενο) ανταλλάζουν αβρότητες και θωπείες.
Το μόνο βέβαιο λοιπόν είναι, ότι οι σαλτιμπάγκοι της Ελληνικής πολιτικής σκηνής παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις που κάνουν και την χολή που χύνει ο ένας για τον άλλο, μετεκλογικά θα επιδιώξουν να συνεργαστούν για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Τι πρόκειται να επακολουθήσει κατόπιν τούτου;
Τίποτα, η κατάσταση θα συνεχίσει να εξελίσσεται, όπως μέχρι σήμερα. Μνημόνια, δανειακές συμβάσεις, περικοπές μισθών και συντάξεων κατακερματισμός του κοινωνικού κράτους, απολύσεις, ανεργία, φτώχεια. Πέντε χρόνια πασχίζουμε κάτω από συνθήκες δυσβάστακτης λιτότητας και εξαθλίωσης, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι, οι πλούσιοι πλουσιότεροι και το μόνο που καταφέραμε, είναι να αυξήσουμε το εξωτερικό μας χρέος.
Το πολύ- πολύ, το  μόνο που μπορεί ν’ αλλάξει είναι κάποιες συνιστώσες ν’ αποχωρήσουν ή να εκδιωχθούν με λακτίσματα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κενά να αναπληρωθούν από πολιτικούς μισθοφόρους της κεντροαριστεράς.
Οι μόνοι που θα παραμείνουν ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι, χωρίς να αναγκαστούν να περιορίσουν το βεληνεκές και την καυστικότητα της κριτικής τους, οι μόνοι που θα συνεχίσουν να βροντοφωνάζουν την αλήθεια και να καταγελούν την υποτέλεια και την διαφθορά, θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Γιατί εμείς, δεν υπαναχωρούμε, δεν κάνουμε ανταλλαγές και εξυπηρετήσεις, δεν ενδιαφερόμαστε για γραφεία και καρέκλες.
Η Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόμμα, ως Κίνημα και ως ιδεολογικός χώρος αγωνίζεται για την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική απελευθέρωση της Πατρίδας μας και για την αναγέννηση του Ελληνισμού. Για εμάς προέχουν η Ελλάδα και ο Λαός της. Δεν δεσμευόμαστε από κανένα και δεν περιοριζόμαστε από στείρες και ανούσιες ιδεολογίες που εν τέλει προβάλουν έναν βλαβερό ψευτοανθρωπισμό και μια ισοπεδωτική ερμαφρόδιτη ελευθερία.
Γι αυτό άλλωστε και διωκόμαστε, φυλακιζόμαστε, δολοφονούμαστε και προβαλλόμαστε ως εγκληματίες.
Διότι είμαστε οι μόνοι πραγματικοί αντίπαλοι, ενός ανθελληνικού ξενοκίνητου καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών