Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015

Ο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ» ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

mme (1)
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Βάσει εντελώς «δημοκρατικών» μεθόδων και διαδικασιών έχει ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία, προβαλλόμενη από τα ΜΜΕ, τα πλείστα των οποίων λειτουργούν πάνω στις αρχές της «ελευθερίας» και του «πλουραλισμού».
Σποτ λοιπόν με τα διάφορα πολιτικά κόμματα, εικόνες όλων των πολιτικών αρχηγών και συνεντεύξεις, αναλύσεις, σχόλια, σχέδια και συμπεράσματα.
Φυσικά το μόνο πολιτικό κόμμα που για μια ακόμη φορά δεν φαίνεται πουθενά είναι η Χρυσή Αυγή. Ο μόνος ιδεολογικός χώρος που συνειδητά και προσχεδιασμένα παρακάμπτεται και περιθωριοποιείται είναι το Εθνικιστικό Κίνημα.
Μπορεί καθημερινά στα διάφορα πάνελ εν όψει των εκλογών να....
παρελαύνουν εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ που στις τελευταίες εκλογές φάνηκε ότι εκπροσωπεί πλέον το 0,7% του Ελληνικού Λαού ή εκπρόσωποι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που εκπροσωπούν το 3%, αλλά στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας, βάσει των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών του Μαΐου, όχι μόνο αποκλείονται από το δημόσιο βήμα, αλλά και γενικότερα έχει επιβληθεί μια συνομωσιολογική ατμόσφαιρα, βάσει της οποίας αποφεύγεται κάθε είδους αναφορά ή σχόλιο σε αυτούς. Λες και πολιτικά έχουμε πλέον πεθάνει και ενταφιαστεί, απαλλάσσοντας το άθλιο και άνομο καθεστώς από την ενοχλητική παρουσία μας.
Φυσικά αυτό δεν μας εξοργίζει, διότι γνωρίζουμε πως τα ΜΜΕ δεν κάνουν άλλο τι, από το να υπηρετούν πιστά τον ρόλο και τον σκοπό τους.
Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν, για να στηρίζουν τους κατά καιρούς προϊσταμένους τους, ήτοι τις διάφορες κυβερνήσεις, να εκθειάζουν την πολιτική που εφαρμόζει η κάθε μια, να αντιστρέφουν την πραγματικότητα και να εξαπολύουν συκοφαντίες και ψεύδη εναντίον των ουσιαστικών εχθρών του συστήματος.
Σε καμία περίπτωση δεν μας ενοχλεί που οι διάφοροι κρατικοδίαιτοι και οσφυοκάμπτες δημοσιογραφίσκοι, εντελώς «δημοκρατικά», μας έχουν ταυτίσει με τον εξ αποδώ, που ούτε καν αναφορά στ όνομα του γίνεται, ούτε το ότι καλούν καθημερινά πολιτικά υπόλοιπα και απομεινάρια, προβάλλοντάς τα ως καθοριστικούς ρυθμιστές της τύχης της Πατρίδας, ενώ αποκλείουν σκανδαλωδώς τον Εθνικιστικό Λόγο..
Αυτό όμως που μας κάνει εκτός εαυτού, είναι ότι περιφρονούν πασιφανώς και προκλητικά το 10% του Ελληνικού Λαού και την εκλογική του ετυμηγορία.
Κανείς και για κανένα λόγο δεν έχει το δικαίωμα να περιφρονεί και να παρακάμπτει την θέληση και τα πιστεύω των Ελλήνων πολιτών. Ούτε καν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Φυσικά θα ήταν ουτοπία να θεωρούσαμε ότι το ΕΡΣ θα παρέμβει σε αυτό το αίσχος υποχρεώνοντάς τους να προβάλουν ομοίως και ισοδύναμα, όλες τις πολιτικές δυνάμεις που θα συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Δεν μας πτοούν ούτε οι φυλακίσεις, ούτε οι συκοφαντίες και το ψεύδος, ούτε οι δολοφονίες, ούτε η γενικότερη «λευκή τρομοκρατία» που εφαρμόζεται εδώ και ενάμιση έτος εις βάρος μας.
Με το κεφάλι ψηλά και με καθαρή υπερηφάνεια συνεχίζουμε τον Αγώνα μας, που για εμάς αυτό είναι το ζητούμενο και όχι τα εκλογικά ποσοστά και οι πολιτικοί θώκοι.
Και να είναι όλοι βέβαιοι, ότι ο πολιτικός μας Λόγος, αυτός της αλήθειας και της καταγγελίας της αθλιότητας και της διαφθοράς θα βρίσκεται πάντα απέναντί τους, ξεμπροστιάζοντάς   στα μάτια του Λαού.
Ακόμη και αν μείνει ένας από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών