Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015

Πάει για πρώτη δύναμη στις Εθνικές Εκλογές στο Υπόλοιπο Αττικής η Χρυσή Αυγή... Σείστηκαν οι Αχαρνές στην κοπή της πίτας στην Τ.Ο. Αχαρνών - Φωτορεπορτάζ

Σείστηκαν οι Αχαρνές: Εκατοντάδες Έλληνες στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Απίστευτη κοσμοσυρροή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις Αχαρνές στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, με την εκπληκτική παρουσία του κόσμου να είναι η καλύτερη απάντηση για το τι θα.....
πράξουν στις επερχόμενες εκλογές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Αθάνατου συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη, ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Ευγενία Χρήστου - Γερμενή  σύζυγος του παράνομα προφυλακισμένου Βουλευτή Β΄ Αθηνών Γιώργου Γερμενή καθώς και πλήθος στελεχών του κινήματος.



Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Γραμματέας της τοπικής συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής ο οποίος τόνισε ότι η σημερινή παρουσία του κόσμου είναι η μεγαλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που μιλούν για πτώση της δυναμικής της Χρυσής Αυγή .

Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και καλούς αγώνες τόνισε ότι η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής δεν αλλάζει το μόνο που αλλάξει είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγή και αυτό προς τα πάνω ενώ κλείνοντας και δείχνοντας την φωτογραφία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής είπε ότι θα δικαιώσουμε αυτόν τον άνθρωπο τον πρωτεργάτη του Αγώνα που για τρίτη φορά στην ζωή του βρίσκεται στην φυλακή απλά και μόνο επειδή είναι εθνικιστής.

Ο συναγωνιστής Λάμπρος Φουντούλης αναφέρθηκε και ανέλυσε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.

Εν συνεχεία ο Γραμματέας της τοπικής Νικόλαος Λέμοντζης έκοψε την Βασιλόπιτα.



Ακολουθούν οι ομιλίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών