Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015

Το επιτελείο του Τσίπρα το ομολογεί: "Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα... Πάει και τελείωσε..."


Μυστικές δημοσκοπήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: Βέβαιο ότι τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή!

Όλα τα κόμματα ξοδεύουν αφειδώς χρήμα για να διεξάγουν μυστικές δημοσκοπήσεις, προκειμένου να καταρτίσουν την προεκλογική τακτική τους. Αυτές οι δημοσκοπήσεις κοινοποιούνται αυστηρώς και αποκλειστικά στους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων και παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό για όλους τους άλλους. Ο λόγος είναι ότι αν αποκαλύπτονταν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, τότε δεν θα είχαν ουδεμία χρησιμότητα οι «έρευνες» που δημοσιεύονται για προπαγανδιστικούς λόγους στα κανάλια και τις φυλλάδες.
Μία από αυτές τις δημοσκοπήσεις, τις μυστικές, αποκαλύπτει ο σημερινός «Βηματοδότης», ο οποίος είναι στα μέσα και τα έξω των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, συνεπώς και του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαιτέρως μετά την στροφή του ΔΟΛ προς την Κουμουνδούρου.
Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα: «Τον αποκαλούν «εκλογολόγο» του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το....
κομματικό στέλεχος που κάνει καθημερινώς τις λεγόμενες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, επιφορτισμένο για να κάνει αυτή τη δουλειά από την Κεντρική Επιτροπή. Ο μαθηματικός Κ. Πουλάκης την Παρασκευή το βράδυ παρέδωσε στον Αλ. Τσίπρα την τελευταία κυλιόμενη δημοσκόπηση, την οποία ευθύς αμέσως σας παρουσιάζω: Δίνει οροφή στον ΣΥΡΙΖΑ 34,5% και στη ΝΔ 29%, κάτι που σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει ακόμη από την αυτοδυναμία. Εκτιμά με βεβαιότητα ότι τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή και τέταρτο το Ποτάμι. Για την πέμπτη και την έκτη θέση παλεύουν ΠαΣοΚ και ΚΚΕ, ενώ δεν έχει ακόμη σταθεροποιήσει τις μετρήσεις που αφορούν το κόμμα του Γ. Παπανδρέου: «Διαθέτουμε ως τώρα λίγες μετρήσεις, αλλά με τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα φαίνεται πως παλεύει να εισέλθει στη Βουλή» μου είπε για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Όσο για τους ΑΝΕΛ, κατά την εκτίμησή του παλεύουν και αυτοί να εισέλθουν στη Βουλή, αλλά με λιγότερες πιθανότητες από ό,τι έχει το κόμμα του Γ. Παπανδρέου.»
Σε πείσμα, λοιπόν, των στημένων δημοσκοπήσεων που προσπαθούν να εμφανίσουν μία δήθεν «μάχη» για την τρίτη θέση, οι τρεις πρώτες θέσεις έχουν «κλειδώσει». Πρώτος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη και καταϊδρωμένη η ΝΔ, στην οποία μετά αναμένονται εξελίξεις και εθνική αντιπολίτευση είναι η Χρυσή Αυγή.
Το συμπέρασμα που βγαίνει για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, παρότι ο «Βηματοδότης» δεν το λέει για προφανείς λόγους, είναι ότι είναι πλησίον του διψήφιου. Με δεδομένο ότι το «Ποτάμι» που όπως λένε θα είναι τέταρτο (παρότι οι στημένες δημοσκοπήσεις το εμφανίζουν τρίτο για προπαγανδιστικούς λόγους) θα πάρει ένα 5% (το πολύ…) και η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη με βεβαιότητα, αυτό σημαίνει ότι η διαφορά είναι γύρω στις 5 μονάδες. Αυτό συνεπάγεται ευκόλως, αφού το σύνηθες στατιστικό σφάλμα είναι 1,5% και η βεβαιότητα του συριζαίου έγκειται στο ότι η κατώτατη εκτίμηση για την Χρυσή Αυγή απέχει παρασάγγας από την ανώτατη εκτίμηση για το «Ποτάμι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών