Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015

Ευαγγελάτος: Μην βγάζετε τσιμουδιά για την Χρυσή Αυγή! Ο, τι και να πούμε, ανεβαίνουν...

«Φουριόζα» και με το γνωστό στυλ που την διακατέχει βγήκε η Φωτεινή Πιπιλή το πρωί της Δευτέρας σε ραδιοφωνικό σταθμό στην εκπομπή του Ευαγγελάτου. Αφού είπε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευθύνεται (…) για το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκε ΠτΔ, στην συνέχεια τόνισε την παρουσία της ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Το παραλήρημά της αντί να δεχθεί τα συγχαρητήρια του Ευαγγελάτου, αντιθέτως, οδήγησε στην κραυγή αγωνίας του συστημικού δημοσιογράφου, ο οποίος απεγνωσμένα...
έλεγε «μην μιλάτε γι’ αυτούς, μην τους αναφέρετε καθόλου».

Ωραία αντίληψη για τον πλουραλισμό των ιδεών και την ελεύθερη διακίνηση των απόψεων φαίνεται ότι έχει ο Ευαγγελάτος, ο οποίος με κάτι τέτοια αφοριστικά λεγόμενα κερδίζει «με το σπαθί του» μια θέση στην τηλεοπτική ναυαρχίδα εκτόξευσης λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλαδή το Mega. Φαίνεται, όμως, ότι η εντελώς αρνητική άποψη του Ευαγγελάτου-Εισαγγελάτου κατά της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας πηγάζει ακριβώς από το μέγεθος της δυναμικής που εκφράζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Είναι προφανές ότι ο Ευαγγελάτος έχει εισπράξει τα σχετικά μηνύματα που εκπορεύονται από την εκλογική διάθεση των Ελλήνων και γι’ αυτό θεωρεί ότι, αφού η λασπολογία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να επανέλθει στο προσκήνιο η συνωμοσία σιωπής και η απόλυτη φίμωση της φωνής της πολιτικής έκφρασης των Ελλήνων Εθνικιστών.

Τόσο το παραλήρημα της Πιπιλή όσο και η κραυγή απελπισίας και απόγνωσης του Ευαγγελάτου θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει στις 25 Ιανουαρίου, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ο μεγάλος και ουσιαστικός νικητής των εκλογών.     

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών