Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Καλησπέρα Συναγωνιστές. Έγινε η ορκωμοσία της νέας βουλής και η νέα κυβέρνηση απέδειξε ότι παρέλαβε τη σκυτάλη από την προηγούμενη για να συνεχίσει το έργο της, παρά τις πασοκοπροπαγανδιστικού τύπου θριαμβολογίες. Και αυτό φάνηκε από τη συμπεριφορά έναντι της Χρυσής Αυγής. Το επισημαίνω αυτό, γιατί αποδεδειγμένα η πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής πάει πακέτο (για την ακρίβεια περιλαμβάνεται σε αυτό) με την εξυπηρέτηση των Αμερικανογερμανικών και διεθνών τοκογλυφικών συμφερόντων σε βάρος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή, αντιστέκεται και αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια των Διεθνών Τοκογλύφων και γι’ αυτό την πολεμούν. Εξ’ ου και η φαινομενικά «παράδοξη» – για τους μη γνωρίζοντες και τους αφελείς – χρηματοδότηση έκδοσης βιβλίου αριστερών δημοσιογράφων κατά της Χρυσής Αυγής από....
τη γερμανική κυβέρνηση. Όταν τελειώσουν και τα σόου της δήθεν «ασυμβίβαστης κυβέρνησης» (που ήδη έχουν αρχίσει να καταρρέουν) θα φανεί και το υπόλοιπο πακέτο (αυτό της υποταγής στα μνημόνια και τις επιταγές των Διεθνών Τοκογλύφων).
Έβαλα ως τίτλο τον τίτλο από το άρθρο του Αρχηγού, «Ούτε με τους Τοκογλύφους, ούτε με τους Μπολσεβίκους», το οποίο επικρίνει τόσο τις κινδυνολογίες της ΝΔ, όσο και τις απατηλές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Το επισημαίνω αυτό, γιατί το μπλε μαντρί, γνωστό και ως «γαλάζια πολυκατοικία» (η οποία από την ταράτσα μέχρι το υπόγειο διέπεται από σύνδρομα επιθυμίας ξένων «προστατών» και ξενοκρατίας), άρχισε τις κινδυνολογίες για τη δήθεν «άκαμπτη» στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, στη συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει και ο «υπερπατριώτης» Καμμένος που «τα λέει χύμα και τσουβαλάτα» (δήθεν) «στη Μέρκελ» (αλλά στην πραγματικότητα λέει άλλα απ’ αυτά που αφήνει να εννοηθούν). Το κακό με το ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την περίπτωση (γιατί υπάρχουν και άλλα κακά σε πολλές άλλες περιπτώσεις) δεν είναι η δήθεν «άκαμπτη» στάση του έναντι των Διεθνών Τοκογλύφων, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Η υποκρισία του και η δουλικότητα που δείχνει στην πραγματικότητα έναντι αυτών. Άλλωστε, απ’ την πρώτη μέρα των εκλογών και πριν καν τοποθετηθεί υπουργός οικονομικών, ο Βαρουφάκης, δήλωσε δημοσίως πως η κυβέρνησή του «δε θα επιδιώξει αντιπαράθεση με τις Βρυξέλες και τη Φρανκφούρτη», καθώς επίσης και για διαπραγμάτευση «αποπληρωμής του χρέους», το οποίο ήδη αναγνώρισε προς ικανοποίησιν της Μέρκελ και των Διεθνών Τοκογλύφων. Από εκεί και πέρα, τα σόου με τον κεντροαριστερό σοσιαλιστή Ντάιζελμπλουμ, είναι για τους αφελείς. Γι’ αυτό ακριβώς και η «αργεντινοκαταστροφολογία» της ΝΔ δεν έχει καμμία βάση. Γι’ αυτό και για τη Χρυσή Αυγή ισχύει το ούτε με τους Τοκογλύφους, ούτε με τους Μπολσεβίκους ή αλλιώς ούτε με τους Μπολσεβίκους, ούτε με τους Τοκογλύφους.
Τη Χρυσή Αυγή, δεν την επηρεάζει επίσης και το κλίμα θριαμβολογίας που καλλιεργούνε τα πασοκολιμά της δημοσιογραφίας και λοιποί ομόφρονες, για τη δήθεν «ασυμβίβαστη στάση του ΣΥΡΙΖΑ», τη στιγμή που ενώ την ίδια ώρα στο εσωτερικό της χώρας οι παπαγάλοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καλλιεργούν μια ψευδής εικόνα «ασυμβίβαστης στάσεως», στο εξωτερικό η συγκυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους Διεθνείς Τοκογλύφους το πως θα ξεπουλήσει καλύτερα τη χώρα σε αυτούς.
Όλα αυτά ας τα καταλάβουν – και κυρίως ας τα πάρουν απόφαση – άπαντες, ότι ο κόσμος της Χρυσής Αυγής δεν είναι πρόβατα για να τον μαντρωθεί στα κοπάδια της Μεταπολίτευσης. Ο κόσμος της Χρυσής Αυγής είναι Ελεύθεροι Έλληνες που δεν επηρεάζονται από Σειρήνες «θριάμβου» και «καταστροφής». Ο κόσμος της Χρυσής Αυγής, έχει επιλέξει το δρόμο του Οδυσσέα, βαδίζοντας μια δύσκολη πορεία με μεθοδικότητα, που οδηγεί στην Ελευθερία, την Αρετή, τη Δόξα και προπάντων τη Νίκη. Ο κόσμος της Χρυσής Αυγής φτύνει το σύστημά τους.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών