Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015

Ο Βαρουφάκης, η Lazard και το... twitter

Γράφει ο Αινείας

Ως γνωστόν το  twitter είναι ένα πολύ ευχάριστο κοινωνικό μέσο για να αντλεί κάποιος πληροφορίες. Και ενίοτε βγαίνουν "λαβράκια", ειδικά αν αποτελεί το κυρίαρχο μέσο το οποίο χρησιμοποιούν οι πολιτικάντηδες.

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών, "Μπαρουφάκης", έχει ιδιαίτερη αγάπη για το twitter, σαν τον καλό του συνάδελφο Άδωνι Γεωργιάδη, και απαντά στα μηνύματα και τις επισημάνσεις διαφόρων φίλων του.
Έτσι έκανε και στην περίπτωση ενός "αριστερού" φίλου όταν τον ρώτησε γιατί επέλεξε την εβραϊκή LAZARD για σύμβουλο και διαχειριστή του Δημοσίου Χρέους της Χώρας μας (του σημαντικότερου οικονομικου΄μεγέθους δηλαδή)...

Απάντησε το εξής:

@mpoulieris Δεν το ξέρατε; Είμαι....
Εβραίος. Είμαι και Παλαιστήνιος. Και Γερμανός. Και Ινδός. Και Ρωμά. Και Νιγηριανός. Για αυτό είμαι Έλληνας!

Έχοντας κατά νου ότι ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τους Ιουδαίους που τη διατρανώνει και παράλληλα έχει θητεύσει την οικονομική σχολή των ΗΠΑ, δεν είναι καθόλου παράλογη η επιλογή της LAZARD.

Ως όμως γνήσιος κομμουνιστής - καπιταλιστής χρησιμοποιεί τα τσιτάτα της μπολσεβικής ρητορείας για να αποφύγει την "ταμπακιέρα". Να δικαιολογήσει το πώς ένας "κομμουνιστής" επιλέγει να δώσει την εντολή διαχείρισης του σημαντικότερου οικονομικού μεγέθους της Χώρας σε μια εταιρεία που ήδη έχει αποτύχει στη διαχείρισή του (όντας σύμβουλος της Χώρας από το 2011, επί Παπαδήμου) και ανήκει σε Ιουδαίους που υποτίθεται οι ΣΥΡΙΖΑιοί τους μέμφονται!

Αν όλα αυτά σε κάποιον φαίνονται τυχαία, μάλλον είναι ψηφοφόρος της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Μπόμπολά ή του ΚΚΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών