Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία αλλά οι αγρότες θα φορολογηθούν με τους νόμους της ΝΔ... Νομίζατε ότι θα γίνει το αντίθετο ρε κορόιδα;!

Γράφει ο Αινείας

Κατά την προεκλογική του εκστρατεία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέχασε τους αγρότες. Μέχρι και βίντεο δημιούργησε με το οποίο συνιστούσε στον αγροτικό πληθυσμό της Ελλάδος να ψηφίσει για την.... ελπίδα, καθώς η ΝΔ μέχρι εκείνη την στιγμή μεριμνούσε μόνο για τον αφανισμό του.

Η κυβέρνηση της ΝΔ είχε θεσπίσει ένα νομοσχέδιο το οποίο συνέθλιβε τον αγροτικό πληθυσμό της Χώρας, αφού όχι μόνο φορολογούσε τα αγροτεμάχια, βάζοντας μάλιστα επιπλέον συντελεστές μεγαλώνοντας το φόρο, αλλά επιπλέον άρχισε να φορολογεί τον αγρότη ως ελεύθερο επαγγελματία, σε κάθε του συναλλαγή!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν δεσμεύτηκε ότι ....
όλα αυτά θα αλλάξουν μόλις αναλάβει την εξουσία, ωστόσο πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ ότι οι αγρότες θα ζήσουν τη νέα....περεστρόικα και έτσι θα φορολογηθούν με το υπάρχων σύστημα μέχρι... νεωτέρας!

Και έτσι η ελπίδα έγινε....ΠΗΔΑ για τους αγρότες!

Ας πρόσεχαν θα πει κάποιος κακεντρεχείς.
Το δυστύχημα είναι ότι κάποιοι εβραιοκομμουνιστές προ 90 ετών περίπου με τον ίδιο άθλιο τρόπο εξαπάτησαν χιλιάδες των αγροτών σε ακόμη μια Χριστιανική χώρα (Ρωσία) βυθίζοντας τη στο... σκότος του απάνθρωπου υλιστοκομμουνισμού.

Ας ελπίσουμε εδώ... ελλείψει ΤΣΕΚΑΣ να ξυπνήσουν οι αγρότες και να τους πάρουν με τις κλωτσιές τους νεομπολσεβίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών