Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

Το τέλος της ΝΔ και του Σαμαρά πλησιάζει...Έτοιμοι για ρήξη με το Σαμαρά 10 και πλέον βουλευτές

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για αλλαγή με οποιονδήποτε τρόπο στη ηγεσία της ψοφοδεξίας μετά την τελευταία συνεδρίαση του "Πολιτικού Συμβουλίου" του κόμματος της Συγγρού.
Ώθηση στις εξελίξεις έδωσε το γεγονός ότι παρόλο που το Πολιτικό Συμβούλιο "ελέγχεται" από το Σαμαρά για το βασικό θέμα της "γραμμής" του κόμματος σχετικά με το τι θα πράξει στο νέο "μνημόνιο" του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρέθηκε λύση, καθώς υπήρχαν φράξιες και διαφορετικές αφετηρίες σκέψης, που οδήγησαν σε αδιέξοδο τις συζητήσεις.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω είχαμε μια επανάληψη συνάντησης στελεχών και βουλευτών (πάνω από 10) για να οριοθετήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν. Πρωτοστάτησαν οι....
Δένδιας, Μπακογιάννη, Μητροτάκης και λοιποί, που διαρρέουν ότι είναι έτοιμοι για ρήξη και θα την εκδηλώσουν πιθανότατα τη Δευτέρα, ακόμη και μέσα στη Βουλή με διαφοροποιημένη ψήφο!!!

Τα παραπάνω είναι προϊόν των πράξεων ενός αμετροεπή τυράννου που αμετανόητος παραμένει στην εξουσία, "τυφλός" από την εγωπάθειά του και την αλαζονεία του.

Όπως και να έχει πάντως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το, πολιτικό, τέλος του πιο αισχρού πολιτικού και κόμματος της νεότερης ιστορίας της Ελλάδος έχει φθάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών