Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

Τι τραγουδούν οι στρατοι των "φίλων" τούρκων, σκοπίων και αλβανών για την Ελλάδα...;!

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα πολύς λόγος έχει γίνει από τους "άκαπνους δημοκράτες" για τα συνθήματα των ειδικών δυνάμεων και στο κατά πόσο προάγουν τον....ρατσισμό και την ξενοφοβία έχει ιδιαίτερη αξία να αναφερθούμε στα άσματα των "φίλων" γειτόνων, που ακούγονται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στο στρατό.

Συνθήματα που σίγουρα προκαλούν "ρίγος" στους ευσυγκίνητους δημοκράτες για το μίσος και το.... αίμα που περιέχουν:

Ας πιάσουμε πρώτα, πρώτα τους "αγαπημένους" τούρκους:

 “Εφόσον υπάρχει στο κόσμο ο πρόστυχος ο Έλληνας, μα τον Αλλάχ δεν....
μου φεύγει αυτό το μίσος”, ξεκινά το τραγούδι των Τούρκων κομάντος και συνεχίζει...“Όσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί , μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος.  1000 κεφάλια γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος”. 

Για να καταλήξει στο.. ποθούμενο:

“Μοναδικός μου σκοπός είναι η εκδίκηση. Όταν έρθει η ώρα μου για το πεδίο της μάχης σε μια μέρα θα σφάξω 1000 γκιαούρηδες. Μα τον Αλλάχ, δεν μου φεύγει αυτό το μίσος”.

Οι επόμενοι στίχοι είναι ακόμη πιο εκδηλωτικοί της... αγάπης που τρέφουν για τους Έλληνες, διανθισμένοι με τρόπους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πόνο και θλίψη:
 “Να έλιωνα με πέτρες τα κεφάλια 30.000 απ΄ αυτούς. Να ξερίζωνα με τανάλια τα δόντια 10.000 απ΄ αυτούς. Να πετούσα 100.000 πτώματα απ΄ αυτούς στο ποτάμι”.  

Τα ίδια συνθήματα ακούγονται και στους γείτονες αλβανούς καθώς την εκπαίδευσή τους έχουν αναλάβει οι τούρκοι, ενώ στα Σκόπια επικεντρώνουν στην προτροπή να καταληφθεί η Θεσσαλονίκη, που γαλουχούνται ότι τους ανήκει ιστορικά!!!

Αναφέρουν χαρακτηριστικά:
 “Ας μας Σολούν μαρς”, που σημαίνει “εμπρός για τη Θεσσαλονίκη”.

Μετά από τα παραπάνω αναμένουμε από την Κυβέρνηση και τις επιτροπές δικαιωμάτων όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου να ετοιμάσουν ανακοινώσει και διαβήματα διαμαρτυρίας για έλλειψη καλών προθέσεων και τακτικών "καλής γειτονίας".

Επίσης στους αφελείς ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που πιστεύουν ότι υπάρχουν φίλιες μεταξύ φυλών που διαφέρουν εκ του σύνεγγυς ψυχικά και έχει ριζωθεί η αντιπαράθεση μετά από αιώνιες μάχες δεν έχουμε παρά να τους αποχαιρετήσουμε καθώς θα είναι με βεβαιότητα μια... υποσημείωση της Ιστορίας, στην καλύτερη των περιπτώσεων, η καταδικασμένοι σε βιολογική ανυπαρξία.

με πληροφορίες από το onalert

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο για το άρθρο που μας ανοίγει τα μάτια. Αλλά οι αριστεροί δεν καταλαβαίνουν από αυτά. Διότι οι Τούρκοι και οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί είναι αδέρφια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών