Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;


Της κακομοίρας γίνεται τον τελευταίο καιρό στα νησιά μας, λόγω των εκατοντάδων λαθρομεταναστών που αποβιβάζονται επί καθημερινής πλέον βάσεως. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δε, το έχει η Λέσβος, στην οποία αποβιβάζονται οι περισσότεροι λαθρομετανάστες (υπολογίζονται σε περίπου 150 την ημέρα…), διότι προφανώς, θεωρείται το «φιλικότερο» νησί γι’ αυτούς, λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών που συγκεντρώνουν τα κόμματα της αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ).
Ποια είναι όμως η διαδικασία μόλις οι λαθρομετανάστες πατάνε το πόδι τους στην Ελλάδα και που καταλήγουν; Κατ’ αρχάς, μόλις εντοπιστούν συλλαμβάνονται για....
παράνομη είσοδο στη χώρα. Ακολουθεί η μεταφορά τους στα Κέντρα Ταυτοποίησης, όπου δηλώνουν τα στοιχεία και τη χώρα προέλευσής τους (δηλώνουν ότι θέλουν καθώς δεν έχουν πάνω τους κανενός είδους έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα και την προέλευσή τους, π.χ. διαβατήριο, ταυτότητα κ.τ.λ.) και «καταγράφονται».
Μετά από μία ή δύο μέρες το πολύ, εφόσον δεν ζητήσουν πολιτικό άσυλο, λαμβάνουν Υπηρεσιακό Σημείωμα από την αστυνομία, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουν για τριάντα ημέρες στη χώρα και την εγκαταλείψουν… οικειοθελώς.
Εφόσον προέρχονται από χώρα που διέπεται από προσφυγικό καθεστώς, όπως η Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν κ.α., πάλι σε μια-δυο μέρες, τους χορηγείται προθεσμία έξι μηνών, προκειμένου να εγκαταλείψουν τη χώρα… οικειοθελώς.
Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, παίρνουν το πρώτο καράβι της γραμμής και αποβιβάζονται στον Πειραιά. Κι από κει, καταλήγουν -συνήθως- στο κέντρο των Αθηνών! Και βέβαια, ποτέ δεν αποχωρούν… οικειοθελώς από τη χώρα, μέσα στις προθεσμίες που τους έχουν δοθεί.
Παρεμπιπτόντως, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των αναπόφευκτων συνεπακόλουθών του (εγκληματικότητα), αναμένεται να εξελιχθεί σε υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα εντός του καλοκαιριού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών