Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

Η (πρώην;) υπάλληλος του Μπόμπολα δεν πάει σε εκδήλωση Ινστιτούτου λόγω.... Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αινείας

Εκδήλωση με θέμα την ενεργειακή πολιτική της Ελλάδος διοργανώνει το Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και ως είθισται έχει αποστείλει προσκλήσεις στις πολιτικές δυνάμεις της χώρας.
Φυσικά η Τρίτη πολιτική δύναμη, και μοναδική που έχει κάνει ουσιαστικές και ρηξικέλευθες προτάσεις για την αξιοποίηση του ενεργειακού πλούτου της Ελλάδος, δε θα μπορούσε να λείπει.
Αυτός όμως ήταν και ο λόγος που ενοχλήθηκε η πρώην πασόκα, αγαπημένο παιδί του καταδικασμένου για διασπάθιση δημοσίου χρήματος Άκη Τσοχατζόπουλου, και νυν ευρωβουλευτής με το Σαμαρά, Μαρία Σπυράκη και θα αποφύγει να συμμετάσχει.

Η πρώην;! υπάλληλος του Μπόμπολα εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση με την οποία προτρέπει μελλοντικά και τον κάθε φορέα να... φροντίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά ποιούς καλεί και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του!

Συμφωνώ απόλυτα με την κα. Σπυράκη (ή Σπυράκι λόγω ότι αποτελεί κακοήθεια του σώματος της Ελλάδος). Τα Ινστιτούτα θα πρέπει να μελετούν 2 και 3 φορές ποιούς καλούν, καθώς ....
αν διαβάζω σωστά το βιογραφικό της πρώην δημοσιογράφου του MEGA και της 'Ημερησίας' δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο που θα συζητηθεί στην εκδήλωση.
Επίσης θα συμφωνήσω μαζί της και ότι κάθε ένας μας θα επισφραγίζει με τις πράξεις του τα λεγόμενά του και θα αναδεικνύεται και η συνέπειά του.
Άρα η πράξη της κα. Σπυράκη κρίνεται υπό το πρίσμα ότι πιστεύει στην "ελευθερία του καθενός να έχει το δικό του λόγο και γνώμη", όπως πολλάκις έχει ειπωθεί από την ίδια όταν ήταν εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος του MEGA.

Και τέλος κατανοώ πλήρως το φόβο ενός ανθρώπου να απογυμνωθεί πνευματικά λόγω έλλειψης γνώσεων και να εφευρίσκει διεξόδους φυγής. Είναι ίδιον άλλωστε της "δημοκρατίας" και της κοσμοθεωρία την οποία πρεσβεύει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση για να έχετε πλήρη γνώση των γεγονότων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών