Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015

Να γιατί τρέμουν οι απατεώνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Με 148 ψήφους είχε περάσει το νομοσχέδιο για τα διόδια του Μπόμπολα!


Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσαν στη κοινή γνώμη οι οργισμένες αντιδράσεις των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και δη εκείνων της ΝΔ του Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη τύπου της Πρόεδρου της Βουλής και εις ότι αφορά τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τη νόμιμη λειτουργία της Βουλής.

Αξίζει, σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί ότι από τις δηλώσεις της Κωνσταντοπούλου, που απηχούν τις επιταγές της συνταγματικής νομιμότητας, πήρε αποστάσεις και το κόμμα της, διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Σακελλαρίδη και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Φίλη.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως ο Σύριζα εγκρίνει και επικροτεί τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, προκειμένου να υπερψηφιστούν διατάξεις και αισχρά νομοθετήματα υπέρ των εργολάβων, των καναλαρχών και εν γένει των «νταβατζήδων». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την άλλη...
δήλωσε στην συνέντευξη που έδωσε:


Προς άρση των αποριών, ως προς το πού οφείλεται αυτή η συντονισμένη αντίδραση των κομμάτων της κλεπτοκρατίας σε δηλώσεις του τρίτου τη τάξει θεσμικού παράγοντα της χώρας περί αντισυνταγματικότητας των νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν εν τη απουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό ένα από τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν στην παράνομη Βουλή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, ελέω της απαγόρευσης στους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να παραβρεθούν και να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Πρόκειται για το επαίσχυντο νομοσχέδιο με το οποίο επικυρώθηκαν οι συμφωνίες για την επανεκκίνηση των οδικών έργων και των αυξήσεων ως και 60% των σταθμών διοδίων!

Διαβάστε σχετικάΠαράνομη Βουλή στην υπηρεσία του «εθνικού εργολάβου»: 148 ναι στο νομοσχέδιο για τους οδικούς άξονες

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών