Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015

Καμμένος προς Νικολόπουλο: Να μην ξαναβγάλεις τον Κασιδιάρη στην εκπομπή σου!

Γράφει ο Αινείας

Χθες ο "σκαφάτος" και άκαπνος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος συγκάλεσε Κ.Ο. των ΑΝΕΛ στην οποία και  μίλησε.... μόνος του καθώς είναι εξόχως "δημοκράτης"!
Σύμφωνα με διαρροή των ΜΜΕ το αντικείμενο της συζήτησης στην Κ.Ο. ήταν ο.... Ηλίας Κασιδιάρης καθώς ο "πατριώτης" Πρόεδρος ήταν έξαλλος με τον Γραμματέα της Κ.Ο., Ν. Νικολόπουλο που τόλμησε να "εμφανίσει" στην τηλεόραση τον Ηλία Κασιδιάρη και να πάρει συνέντευξη από τον πρώτο σε σταυρούς βουλευτές του Υπ.Αττικής, της Χρυσής Αυγής, αναφορικά με την παράνομη δίωξή του για την αποκάλυψη του βίντεο - ομολογία Μπαλτάκου για τη στημένη πολιτικής σκευωρία κατά του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Τέλος, ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Νικολόπουλο, για....
τηλεφωνική συνέντευξη που πήρε -στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία εμφανίζεται- από τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Ξεκαθάρισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγινε» και το απέδωσε σε προσωπική πρωτοβουλία του βουλευτή».

Προφανώς ο Καμμένος προτιμά να έχει άμεση σχέση με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου, την κατάργησης του θρησκεύματος και της σχολικής προσευχής στα σχολεία, με την επαναφορά των "αιώνιων" κηφήνων κομουνιστών φοιτητοπατέρων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, με την εγκατάσταση όλων των λαθρομεταναστών με θεσμικό τρόπο στην Ελλάδα και με την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, παρά με τους...."κακούς φασίστες" της Χρυσής Αυγής.

Εύγε στους Έλληνες που τον ψήφισαν..
Τίποτε άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών