Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λίαν πρόσφατες και (σύμφωνα με την προσφιλή συνήθεια των διαμορφωτών της κοινής γνώμης) κατά συνθήκη χαλκευμένες και καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις.

Το κυρίαρχο τους θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν οι πρόσφατες «διαπραγματεύσεις» της νεόκοπης ετερόκλητης και «ανομοιόμορφης» συγκυβέρνησης με τους επίσης νεόκοπους επικυρίαρχους της Πατρίδας.

Όσο κι αν οι όροι έχουν «εναρμονισθεί» με την περιρρέουσα κοινωνική πραγματικότητα, «αναβαπτίζοντας» κατ’ ουσίαν τους τοκογλύφους και τους επίδοξους «προστάτες» του Έθνους των ελλήνων σε «εταίρους» και «θεσμούς», η ουσία και το επιδιωκόμενο από αυτούς αποτέλεσμα παραμένουν κραυγαλέα αμετακίνητα και σταθερά προσκολλημένα στη φιλοσοφία της υπόδουλης και εξαρτώμενης Ελλάδος.

Παρουσιάζουν λοιπόν οι δημοσκοπήσεις μία κατάσταση ευφορίας (εάν όχι «νιρβάνα») των ελλήνων πολιτών σχετικά με τις πρόσφατες «διαπραγματεύσεις» των συγκυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με τα «θεσμικά» όργανα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) τα οποία, σύμφωνα με τα μέχρι προ ολίγου λεγόμενά τους, αποτελούσαν τον υπ αριθμόν 1 αντίπαλό τους και τους οποίους θα «διαπόμπευαν» από την Πατρίδα μας.

Ασύλληπτα μεγάλο http://left.gr/news/dimoskopisi-tis-mrb-gia-stargr-703-theorei-ti-nea-symfonia-kalyteri-aptin-proigoymeni ποσοστό των πολιτών, παρουσιάζεται να...
έχει «εμπιστοσύνη» στην πρόσφατη «παρέα της κωλοτούμπας», η οποία με πρωταγωνιστή έναν μέχρι πρότινος άσημο μεγαλοαστό και διαπλεκόμενο «οικονομολόγο», βάπτισε (διατρέχουμε και περίοδο νηστείας) το κρέας… ψάρι και τα μνημόνια… συμφωνίες!!!

Είναι προφανές ότι παρά το σύνηθες, για τους δημαγωγούς-δημοσκόπους, «μαγείρεμα» των πραγματικών απόψεων των πολιτών, υπάρχει μία σεβαστή μερίδα των ελλήνων που έχει αποφασίσει να σκέπτεται και να αποφασίζει σύμφωνα με τα προβαλλόμενα από τα δόλια και απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ.

Εκατοντάδες εκπομπές και «αναλύσεις» από εντόπιους και ξένους υπηρέτες της μιντιακής προπαγάνδας παρήλασαν τις τελευταίες ημέρες από τους τηλεοπτικούς δέκτες και τις κιτρινοφυλλάδες των παραπληροφορητών-νταβατζήδων που κατέχουν τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, σχετικά με τη «νέα συμφωνία» (βλ. μνημόνιο).

Ποταμοί ψευδών και ανακριβειών κατέκλυσαν την καθημερινότητα κάθε έλληνα με αντικειμενικό σκοπό να τον πείσουν ότι «κάτι άλλαξε» στη ζωή του…

Φυσικά, όταν ο κάθε ποδηγετημένος από τα ΜΜΕ έλληνας στους επόμενους μήνες θα κληθεί να πληρώσει επαχθείς φόρους και χαράτσια (όμοια με αυτά της τουρκοκρατίας), όταν τα πενιχρά του εισοδήματα θα εξακολουθούν να υποσκελίζονται από τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ και το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ κόστος ζωής που του επιβάλλουν οι εκάστοτε κυβερνώντες, τότε θα διαπιστώσει ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ότι πιάστηκε κορόϊδο…

Είναι όμως αξιοσημείωτη η επιμονή, η οποία φθάνει τα όρια της εμμονής, των αναξιοπαθούντων νεοελλήνων να βασίζουν τη διαμόρφωση της γνώμης τους (δε συζητούμε καν για άποψη) σε μία συμμορία ολιγαρχών-πλουτοκρατών, οι οποίοι «εισβάλλουν» καθημερινά στις οικίες τους, με τα έντυπα και τηλεοπτικά τους ΜΜΕ, βομβαρδίζοντάς τους κυριολεκτικά με ένα σωρό «ψυχαγωγικά» εμέσματα χειρίστου είδους και έναν εσμό ψευδεπίγραφων και χαλκευμένων «ειδήσεων»…

Και είναι επίσης τραγικό το γεγονός ότι σε κατ ιδίαν συζητήσεις, αυτοί οι ίδιοι που γίνονται θύματα της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας, παραδέχονται τον δόλιο και αντιδημοκρατικό ρόλο των ΜΜΕ.

Δεν θα αποτολμήσω φυσικά να θέσω οποιοδήποτε ζήτημα σύγκρισης του σύγχρονου νεοέλληνα των τσοντοκάναλων, των social media και του i-phone 6, με τους βαθιά σκεπτόμενους και πολιτικά ευαισθητοποιημένους αρχαίους προγόνους μας.

Η βασική διαφορά άλλωστε είναι προφανής και έγκειται στο γεγονός ότι οι δοξασμένοι πρόγονοί μας είχαν το έμφυτο χαρακτηριστικό της αναζήτησης και της ευαισθησίας απέναντι στα κοινά, αποτρέποντας έτσι τους κατά καιρούς δημαγωγούς και μηδίσαντες προδότες του Έθνους να κυριαρχήσουν και να τους καταστήσουν υπόδουλους σε ξένες δυνάμεις, ασύγκριτα ισχυρότερες και αδίστακτες από τους σύγχρονους επίδοξους επικυριάρχους μας.

Αποτελεί λοιπόν Θεία πρόνοια και ιστορική νομοτέλεια η παρουσία του Κινήματός μας, σε καιρούς τόσο χαλεπούς κι επικίνδυνους για τη συνέχεια της ύπαρξής μας ως Έθνος.

Η νοσηρή σύλληψη της ιδέας του «μαζανθρώπου», ενός όντος εξαρτώμενου και καθοδηγούμενου, είναι προϊόν της παγκοσμιοποιητικής λαίλαπας, που στοχεύει στην κατάργηση της ανθρώπινης αυτοτέλειας και τον υποβιβασμό της σε μία άβουλη, καταναλωτική μονάδα, ένα υβρίδιο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Καθήκον μας είναι ο συνεχής αγώνας και η ακατάπαυστη προσπάθεια για την αναγέννηση του Έθνους μας, για την ανάσχεση των σκοτεινών σχεδίων που θέλουν να μετατρέψουν τους απογόνους του Σωκράτη και του Πλάτωνος σε άβουλα όντα τα οποία θα σκέπτονται και θα πράττουν όπως επιτάσσουν οι ολιγάρχες των ΜΜΕ και τα παγκοσμιοποιητικά κέντρα εξουσίας.

Η Χρυσή Αυγή έδωσε, από ιδρύσεώς της, ένα διαρκή αγώνα για την απεξάρτηση της Πατρίδας από ξένους και (κυρίως) εντόπιους νταβατζήδες, εξ ου και οι αντισυνταγματικές διώξεις, η απροκάλυπτη προπαγάνδα και οι γελοίες συκοφαντίες σε βάρος του Κινήματός μας.

Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πολυδιαφημιζόμενη, εδώ και καιρό, «ρήξη» των συγκυβερνώντων με τους ολιγάρχες των ΜΜΕ και επιφυλάσσομαι για περεταίρω σχόλια επί τούτου. Ας μην ξεχνούμε εξάλλου ότι η μαρξιστική θεωρία χαρακτήρισε πρωτίστως, προκλητικά κι αναίσχυντα τις ανθρώπινες κοινωνίες ως ΜΑΖΕΣ και φρόντισε με μεθόδους προπαγανδιστικές (εφάμιλλες των καπιταλιστικών) και ΤΥΡΑΝΝΙΚΕΣ να το επιβεβαιώσει στην πράξη, στους απανταχού «σοσιαλιστικούς παραδείσους»…

Ο καιρός γαρ εγγύς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών