Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015

Ο Νόαμ Τσόμσκυ προειδοποιεί: "Μετά την πτώση του Σύριζα έρχεται η Χρυσή Αυγή!"



Ο πασίγνωστος αμερικανοεβραίος φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκυ έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο ενημερωτικό δίκτυο "Democrasynow" αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στο μέτωπο της οικονομίας. Ο γνωστός διανοητής επανέλαβε τις έγκυρες εκτιμήσεις των Λεγκρέν και Κρούγκμαν ότι η αποτυχία και η πτώση του Σύριζα, θα φέρει στην εξουσία την Χρυσή Αυγή.
Ο Νόαμ Τσόμσκυ είπε αυτολεξεί: "Και οι πολιτικές που έχουν σχεδιαστεί από την τρόικα βασικά ξεπληρώνουν τις τράπεζες, τους αυτουργούς. Ο πληθυσμός δεινοπαθεί. Όμως ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν είναι ότι διαβρώνονται οι κοινωνικές δημοκρατικές πολιτικές, το αποκαλούμενο κοινωνικό κράτος. Αυτός είναι ένας ταξικός πόλεμος. Δεν είναι οικονομική πολιτική, που έχει λογική ως μέσο για....
τον τερματισμό μιας σοβαρής ύφεσης. Και υπάρχει αντίδραση, στην Ελλάδα, στην Ισπανία, λίγο στην Ιρλανδία, ενώ αυξάνεται στη Γαλλία. Είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακροδεξιά αντίδραση. Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ η επόμενη επιλογή είναι η Χρυσή Αυγή".
Εδώ έχει αξία να θυμηθούμε μία παλαιότερη δήλωση του ιδίου, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν άνθρωποι στη Γερμανία οι οποίοι επιδιώκουν να πάρουν υπό την κατοχή τους οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτούς προειδοποιεί ουσιαστικά ο Τσόμσκυ με την δήλωσή του, λέγοντας ότι "υπήρξε μικρή πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αλλά όχι επαρκής". Προφανώς αυτό που λέει ο Τσόμσκυ είναι ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι θα έπρεπε να δώσουν περισσότερα στον Σύριζα διά τον φόβο της Χρυσής Αυγής, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος λόγος των όποιων παραχωρήσεων από τους τοκογλύφους, πριν ακόμα γίνει κυβέρνηση. 
Δίχως καμία υπεκφυγή και χωρίς κανένα περιθώριο οποιασδήποτε παρεξήγησης ο γνωστός φιλόσοφος εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου στην Πατρίδα μας να επέλθει το αναπόφευκτο: Μετά την μνημονιακή στροφή, την αποτυχία του Σύριζα σε όλα τα επίπεδα και την πτώση, στην εξουσία θα ανέβει η μοναδική απροσκύνητη δύναμη ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους, η Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-noam-tsomsku-proeidopoiei-meta-thn-ptwsh-tou-suriza-erchetai-h-chrush-aug#ixzz3TUx5kDst

1 σχόλιο:

  1. «Μετά την μνημονιακή στροφή, την αποτυχία του Σύριζα σε όλα τα επίπεδα και την πτώση, στην εξουσία θα ανέβει η μοναδική απροσκύνητη δύναμη ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους, η Χρυσή Αυγή»

    Να προστεθεί ότι όχι μόνο εναντία στους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά ΚΑΙ εναντία στους εβραίους. Οι εβραίοι φταίνε για όλα τα αίσχη που δημιούργησαν και θα πρέπει να πληρώσουν με το αίμα δίχως δεύτερη σκέψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών