Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2015

BILD: Ετοιμάζεται "ξεβράκωμα" ΣΥΡΙΖΑ - Βαρουφάκη στο σημερινό Eurogroup

Με έναν αρκετά προκλητικό τίτλο, αναφορικά με το θέμα της Ελλάδος στο σημερινό Eurogroup, κυκλοφορεί η σημερινή γερμανική εφημερίδα Bild.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο Βαρουφάκης που όπως λέει η εφημερίδα "θα ξεβρακωθεί" ενώπιον των Ευρωπαίων για να τους πείσει να του δώσουν τα λεφτά που απαιτούνται για να χρηματοδοτηθεί η Χώρα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Την Δευτέρα, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συγκεντρωθούν και πάλι στις Βρυξέλλες για να αποφύγουν τα χειρότερα. Πρωταγωνιστής σε αυτό το δράμα θα είναι και πάλι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο 'Ελληνας υπουργός Οικονομικών πρέπει να.....
ξεβρακωθεί και να εξηγήσει στους ομολόγους του το νέο μεταρρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησής του. Μόνο αν οι υπουργοί Οικονομικών μείνουν ικανοποιημένοι και σηκώσουν επισδοκιμαστικά τον αντίχειρά τους, τότε θα δοθεί χρηματική βοήθεια στον εταίρο τους»

Η εφημερίδα προετοιμάζει για μια μεγάλη κωλοτούμπα τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς θεωρεί σίγουρο ότι θα αποδεχθεί πλήρως στο δίλημμα "Πρόγραμμα ή Χρεοκοπία" που θα του θέσουν οι "εταίροι" μας και θα οδηγηθούμε σε ένα νέο Μνημόνιο και ένα πρόγραμμα αντίστοιχο με αυτό των προηγούμενων κυβερνώντων.

Στην εφημερίδα μιλά και ο γνωστός δημοσιογράφος Τράγκας που αναφέρει πώς η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι "άπειρη και άμαθη" και έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα με τη στάση της.

Υ.Γ.
Για το "ξεβράκωμα" ο Βαρουφάκης μπορεί να ρωτήσει τον... κυβερνητικό εκπρόσωπο. Όλο και κάτι θα γνωρίζει παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών