Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2015

Παραδοχή ήττας από τον Δένδια: Η Νέα Δημοκρατία θα συνθλιβεί από την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ


Το γεγονός πως η ψοφοδεξιά ολοένα εξαϋλώνεται και τον ζωτικό της χώρο καταλαμβάνει καθημερινά η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται από πολλούς οικονομολόγους και πολιτικούς αναλυτές. Είναι κοινή συνείδηση πια πως την αποτυχία και την αναπόφευκτη πτώση του Σύριζα από την εξουσία, δεν θα την διαδεχθεί η Νέα Δημοκρατία, αλλά η Χρυσή Αυγή.

Ο τελευταίος που επιβεβαίωσε αυτό το πολιτικό και οδυνηρό για αυτόν σενάριο, δεν είναι άλλος από τον Νίκο Δένδια, ο οποίος έχει εμπλακεί και στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Και παρόλο που παραδέχεται την εξαφάνιση και τον κατακερματισμό της ψοφοδεξιάς, αρνείται να ομολογήσει δημοσίως ότι η βασική αιτία κατάρρευσης υπήρξε η με εντολή Σαμαρά άδικη, παράνομη και πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία αηδίασε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Νίκος Δένδιας δήλωσε αυτολεξεί: "Στο άκρο δεξιό του πολιτικού σκηνικού υπάρχει...
ένα ακροδεξιό μόρφωμα αντιμνημονιακό και εξωσυστημικό. Βλέπω με μεγάλο φόβο την δική μας αδυναμία. Αν αφήσουμε χώρο και σε αυτό το μόρφωμα, αυτό το μόρφωμα θα δυναμώσει... Εμείς αυτήν την στιγμή κινδυνεύουμε να συνθλιβούμε. Εξωσυστημικά από την Χρυσή Αυγή, από τα δεξιά... Η Χρυσή Αυγή είναι πολύ πιο ακροδεξιά από εμάς".


Αρχικά τον όρο μόρφωμα και δη ακροδεξιό τον επιστρέφουμε στον κ. Δένδια, καθώς η Νέα Δημοκρατία είναι πια έναν συνονθύλευμα από Λαζαρίδη και Βούλτεψη μέχρι Γεωργιάδη και Βορίδη. Άρα μόρφωμα και δη ημιθανές είναι αυτοί! Με άλλα λόγια ο Δένδιας παραδέχεται πως τώρα που η ΝΔ μας τελείωσε και πληρώνοντας τα αίσχη του παραδικαστικού κυκλώματος, η επόμενη ισχυρή πολιτική δύναμη που θα αναλάβει τα ηνία της Πατρίδας είναι η Χρυσή Αυγή!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών