Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2015

Η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση Σανέλ φέρνει στα μουλωχτά την «Κάρτα του Πολίτη»

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ένα από τα μέτρα με πρόσχημα την «αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης» που θέλουν να φέρουν στα μουλωχτά οι Τσιπροκαμμένοι (περιλαμβάνεται και στην επιστολή του Βαρουφάκη προς τον πρόεδρο του Eurogroup) είναι η και η ηλεκτρονική «Κάρτα του Πολίτη», σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής».
Μάλιστα, οι κομισάριοι του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για τις τεχνικές προδιαγραφές της Κάρτας. Η Κάρτα αυτή θα μοιάζει με τις γνωστές κάρτες ανάληψης, θα έχει κάποιο κωδικό πρόσβασης και θα περιλαμβάνει ένα τσιπάκι στο οποίο θα είναι περασμένοι διάφοροι αριθμοί, όπως ...
το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ, του δελτίου ταυτότητας, ο αριθμός δημοτολογίου και διάφορα προσωπικά στοιχεία που αφορούν τον κάτοχο, στα οποία όμως δε θα έχει πρόσβαση ο ίδιος. Μιλάμε δηλαδή για κανονικό φακέλωμα, που γίνεται κατ’ εντολή των σκοτεινών κέντρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για τον πλήρη έλεγχο της προσωπικής και δημόσιας ζωής κάθε ανθρώπου.
Σύμφωνα με το σχέδιο, η Κάρτα θα δοθεί κατ’ αρχάς στις κοινωνικές ομάδες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας –τάχα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους- και στη συνέχεια θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες ομάδες του πληθυσμού και θα καταστεί απαραίτητη σε κάθε τι που θα χρειάζεται ο πολίτης (συναλλαγές, πιστοποιητικά, κ.τ.λ.)!
(ΥΓ) 1: Και βέβαια, ούτε αυτό το νεοταξίτικο σατανικό κατασκεύασμα εμπίπτει στις υποτιθέμενες… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, ούτε στις υποτιθέμενες… πατριωτικές και χριστιανικές ευαισθησίες της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού!
(ΥΓ) 2: Έλληνες αντισταθείτε, με το μόνο κόμμα που έχει τη θέληση και τη δύναμη για πραγματική αντίσταση. Την Χρυσή Αυγή!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών