Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2015

Η Χρυσή Αυγή συσπειρώνει το πλειοψηφικό αντιμνημονιακό ρεύμα στην Ελληνική Κοινωνία

Ολόκληρη η κοινωνία υφίσταται μία επικοινωνιακή επιχείρηση τρομοκρατίας από τους διεθνείς τοκογλύφους, την κυβέρνηση και τα πρόθυμα ΜΜΕ των «νταβατζήδων». Ο αντικειμενικός σκοπός των ειδήσεων περί «ασφυξίας» είναι η μεταστροφή της κοινής γνώμης, ώστε να αποζητήσει έναν «έντιμο συμβιβασμό» και την υπογραφή ενός νέου μνημονίου.

Από ότι δείχνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» αυτή η επιχείρηση έχει κάποια μερική επιτυχία, παρότι δεν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τις δημοσκοπήσεις, που αποκλειστικό στόχο έχουν την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Στην δημοσκόπηση λοιπόν φαίνεται ότι ο κόσμος επιζητεί έναν «έντιμο συμβιβασμό», γεγονός που δεν απηχεί την πραγματικότητα, αλλά τους ευσεβείς πόθους των καναλαρχών.

Αυτό, όμως, που χρήζει σχολιασμού είναι η κατά κόμμα κατανομή αυτών που επιθυμούν την οριστική ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους και την πορεία της χώρας προς την Ελευθερία και την Ανάπτυξη. Εκεί φαίνεται ότι πραγματοποιείται μία απότομη μεταστροφή...
στον πολιτικό χάρτη, με δεδομένη την μνημονιακή στροφή του Σύριζα.

Ο κόσμος που ψήφισε Σύριζα άκουγε προεκλογικών λόγια παχιά περί καταγγελίας του μνημονίου και… σκίσιμο των μνημονίων. Τώρα από ότι φαίνεται κατά 57,8% επιθυμεί έναν «έντιμο συμβιβασμό» με τους «δανειστές», ενώ μόνο το 38,9% των ψηφοφόρων του Σύριζα εξακολουθούν να θέλουν την ρήξη. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Είτε η επανάσταση έληξε νωρίς για τους συριζαίους, είτε ότι απογοητευμένοι αποχωρούν από τον Σύριζα οι πραγματικοί αντιμνημονιακοί.

Από την άλλη μεριά το κόμμα που φαίνεται ότι συσπειρώνει το πλειοψηφικό αυτό ρεύμα στις τάξεις του είναι η Χρυσή Αυγή που έχει το υψηλότερο ποσοστό ψηφοφόρων – υποστηρικτών, που ειλικρινώς και διακαώς επιθυμούν την ρήξη. Συγκεκριμένα η Χρυσή Αυγή έχει το υψηλότερο ποσοστό ανθρώπων που επιθυμούν την ρήξη, το οποίο ανέρχεται στο 55,6% έναντι 52,1% του ΚΚΕ και 46,3% των Ανέλ.

Αυτό δείχνει, εμφανώς, ότι πλέον καθίσταται σαφές σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι το μοναδικό πραγματικά αντιμνημονιακό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή, αφού έπεσαν οι μάσκες των όψιμων «επαναστατών» της αριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης Σανέλ. Αυτό μας δείχνει τι πρόκειται να επακολουθήσει συντόμως στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος με την αύξηση των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και την μετατόπιση των φιλομνημονιακών στον Σύριζα, γεγονός που θα διαλύσει τα αποκόμματα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών