Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

Συριζαίοι δηλώνουν ευθαρσώς: «Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια... Απλά λιάζονται» !!! - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον των Ελλήνων - Πέραν της ιδεοληψίας της έχει και πρόβλημα οράσεως

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αρμόδια υπουργός περί λαθρομεταναστών, έχει πολλές φορές προκαλέσει τους Έλληνες πολίτες με τις δηλώσεις της και πολύ περισσότερο με τις πράξεις της. Ήταν, άλλωστε, η πρωταίτια της απελευθέρωσης όλων των λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια, την ίδια ώρα που ο Πανούσης δήλωνε άγνοια. Επίσης προκάλεσε τους Έλληνες δηλώνοντας ότι «ενοχλούν οι μετανάστες» θα τους πάρει στο υπουργείο της.

Τώρα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την πρόκληση. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ μία μέρα μετά την άφιξη των λαθρομεταναστών της Γαύδου στην Αθήνα και τρεις μέρες μετά την απόφασή της να νοικιαστεί ξενοδοχείο για τους λαθρομετανάστες, η κυρά Τασία μας έδειξε τον λόγο αυτών των προκλήσεων. Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι ότι έχει τυφλωθεί από την ιδεοληψία της, κυριολεκτικά. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι όπως είπε...
«δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια -Το πρωί πηγαίνουν οι άνθρωποι για να λιαστούν».

Στην συνέχεια είπε, ουσιαστικά, προς τους Έλληνες πολίτες να μην διαμαρτύρονται γιατί, όπως είπε, έχουν ευθύνη! Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι, πρέπει να μάθει η ελληνική κοινωνία ότι έχει συνευθύνη, ότι όταν γίνεται πόλεμος στη γειτονιά της υπάρχουν επιπτώσεις, ότι πρέπει να έχει συνολική εικόνα»!

Το μήνυμα της υπουργού, λοιπόν, προς τους Έλληνες πολίτες, των οποίων οι γειτονιές υποβαθμίζονται και μαστίζονται από την εγκληματικότητα, είναι να το «βουλώσουν» και να μην διαμαρτύρονται, αφού έχουν «ευθύνη» για ό,τι συμβαίνει στις χώρες των «προσφύγων». Βεβαίως όταν ερωτήθηκε αν θα πάρει μερικούς λαθρομετανάστες στο σπίτι της στην Εκάλη, αρνήθηκε λέγοντας ότι θα τους βάλει στο υπουργείο.

Ο Τσίπρας και ο Καμμένος ας την πάρουν μαζί τους μια βόλτα στις πολύπαθες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών, να εξηγήσει στους Έλληνες την «ευθύνη» τους (την οποία δεν μοιράζονται οι κάτοικοι της Εκάλης). Αυτή θα εξηγεί και ο Τσίπρας με τον Καμμένο θα χαμογελάνε για τις φωτογραφίες!

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το κέντρο των Αθηνών, που "δεν υπάρχουν μετανάστες":

 






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών