Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

Όλο το "συνταγματικό" τόξο υπέρ των λαθρομεταναστών εκτός της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αινείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η πρώην συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για τις δηλώσεις της κυρά - Τασίας του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες που "λιάζονται" στην Ομόνοια και ο κάθε ένας στηλίτευσε.....την Υπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη δεν έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να γίνουν οι λαθρομετανάστες "νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος".

Συγκεκριμένα, η "πατριωτική" ΝΔ δεν κάνει ΟΥΤΕ μια αναφορά για εφαρμογή του νόμου περί μεταναστών και εξοβελισμού τους στις χώρες - προέλευσής τους, ενώ το πρώην κόμμα που....
λεγόταν ΠΑΣΟΚ (σίγουρα η Αλ Σάλεχ έχει βάλει το χεράκι της) ανακοίνωσε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος 3907/2011, ζητώντας ουσιαστικά την παραχώρηση ασύλου σε όλους λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τη χώρα μας.

Αν τα παραπάνω συνδυαστούν με την πάγια θέση του Θεοδωράκη που ζητά άσυλο σε όλους του μετανάστες, το... ΚΚΕ που ως γνωστόν δεν υπάρχουν πατρίδες αλλά... τάξεις και οι μετανάστες είναι "ταξικά αδέρφια", και τις "κόκκινες γραμμές" του Καμμένου που... νηστεύει από δηλώσεις περί λαθρομεταναστών, μπορείτε να καταλάβετε όλοι σας ότι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στη λαίλαπα, τον εκφυλισμό και την προσπάθεια βιολογικής εξόντωσης του Έθνους μας είναι η Χρυσή Αυγή, που ζητά να τηρηθεί ο νόμος και οι μετανάστες να γυρίσουν ΟΛΟΙ πίσω στις χώρες τους.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών