Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

ΠΕΡΙ ΤΩΝ «ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια βδομάδα πλέον μας χωρίζει από την έναρξη της Δίκης του Αιώνα και τα παπαγαλάκια του συστήματος άρχισαν να καταγγέλλουν «προκλήσεις» της Χρυσής Αυγής, για να δημιουργήσουν κλίμα νέας «χρυσαυγειάδας», για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό καλύψουν τη μεγάλη κωλοτούμπα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση και το νέο Μνημόνιο, που είναι… στο δρόμο.
Διαβάσαμε, λοιπόν, το εξής πατσαβουρογράφημα σε καθεστωτικά δίκτυα:
«Νέα πρόκληση από την Χρυσή Αυγή μια εβδομάδα πριν από τη δίκη – Λάδι στη φωτιά από τον βουλευτή Φώτη Γραικό
Λάδι στη φωτιά ρίχνει μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της δίκης για τη Χρυσή Αυγή ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος Φώτης Γραικός.
Ο κ. Γραικός σε δηλώσεις του κατά τη.....
διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Εγνατία TV, είπε πως η επικείμενη δίκη των 70 μελών και υποστηρικτών της οργάνωσης είναι «μια καθαρά πολιτική δίωξη του συστήματος, στην απέλπιδα προσπάθειά του να επιβιώσει και οι αστείες κατηγορίες θα καταπέσουν κατά τη διαδικασία».
Επίσης, δήλωσε για τον κύριο κατηγορούμενο για την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, Γιώργο Ρουπακιά, αν και υπάρχουν μέσα στη δικογραφία αδιάσειστα στοιχεία που τον θέλουν ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής, πως δεν ήταν μέλος της οργάνωσης αλλά απλός οπαδός. Παράλληλα, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Φύσσα».
Φυσικά, δεν υπάρχει καμιά «πρόκληση» και «λάδι στη φωτιά». Απλώς, κάποιοι καθεστωτικοί γυμνοσάλιαγκες θεωρούν τους Έλληνες αγράμματους και ηλιθίους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών