Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

Financial Times: "Έτοιμος ο Alexis Tsipras για την Kolotoumpa"

Εκτενές αφιέρωμα στο "θείο βρέφος" Alexis Tsipras και την πολιτικοοικονομική κατάσταση της Ελλάδος κάνουν οι Financial Times και προβαίνουν σε εξόχως σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Ο τίτλος και μόνο του άρθρο ίσως τα λέει όλα καθώς το βασικότερο οικονομικό έντυπο της Ευρωπαϊκής ελίτ πιθανολογεί, ως βασικό σενάριο τη λεγόμενη "kolotoumpa" που ετοιμάζεται να κάνει ο Τσίπρας, έχοντας προλειάνει το έδαφος με διάφορες κινήσεις.

Ο Τσίπρας για τους FT το "παίζει" αριστεριστής αλλά σύντομα θα διαβεί του Ρουβίκωνα της.... λιτότητας και θα κληθεί να κυβερνήσει ως "δεξιός", και μάλιστα προβλέπουν ότι δε θα είναι μόνος αλλά θα έχει και συμπαραστάστες από την πλευρά της ΝΔ.

Γράφουν χαρακτηριστικά:
"Η μόνη λύση για τους ευρωπαίους είναι ο Τσίπρας.....να υποκύψει στην πραγματικότητα και να κυβερνήσει ως Δεξιός, ή τουλάχιστον, όχι τόσο ως Αριστερός."

"Οργάνωσε την ....
εκλογή του προερχόμενου από τη Νέα Δημοκρατία Προκόπη Παυλόπουλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Έκανε ανοίγματα σε μια πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας"

Κοινώς ο Τσίπρας στο παρασκήνιο τα βρίσκει μια χαρά με τους "δεξιούς", ενώ λίγο πριν την kolotoumpa οι FT μας λένε ότι θα πάει στη μεγάλη συγκυβέρνηση χωρίς τους...."λαφαζανίστας".

"Αν το επιλέξει, μπορεί να κάνει την «kolotoumba» και να πετάξει τους αμετανόητους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι ετοιμάζει το έδαφος ώστε, σε περίπτωση πτώχευσης, να απευθυνθεί σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις που τον στηρίζουν..."

Και επειδή έχει ήδη δείξει τα δείγματα της εθελοδουλίας του ο Τσίπρας, είναι δεδομένο ότι το ενδεχόμενο ρήξης με τους επικυρίαρχους δεν υφίσταται (παρά το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός το επιζητά) άρα το σενάριο είναι το εξής ένα.

Μεγαλοπρεπής Kolotoumpa από τον Alexis, μνημονιακή πολιτική λιτότητας και συγκυβέρνηση με τη ΝΔ...

Και στη συνέχεια.... ο ελληνικός λαός θα του δώσει το....λογαριασμό μέσω της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών