Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 07, 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ;

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Δύο δημοσιεύματα είδαν χθες τα φώτα της επικαιρότητας, ένα οπτικοακουστικό υλικό και ένα έντυπο άρθρο. Στο πρώτο εμφανίζεται ο εβραίος σκηνοθέτης Ζακ Κοέν, ο οποίος, αφού υπερασπίστηκε τα αυτονόητα κοινοβουλευτικά δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικιστών, τόνισε στη συνέχεια, ότι αν εξακολουθήσουν οι κυβερνώντες στην καταπάτηση των κοινοβουλευτικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Εθνικιστών, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος εκτροπής της δημοκρατίας. Αναφέρθηκε δε στη συνέχεια, ότι τέτοιου είδους «ενέργειες», οδήγησαν τη Χώρα μας στην επικράτηση επαναστατικών κυβερνήσεων, σαν το καθεστώς της 21ης Απριλίου.
Το δεύτερο δημοσίευμα έλαβε χώρα στην καθεστωτική «Καθημερινή», χθες 5-4, με τίτλο «Τα ερωτήματα με την ασφάλεια της βουλής», υπογραφόμενο από....
τον κ. Μπουρδάρα. Το άρθρο αναφέρονταν στα προ ημερών γεγονότα, όπου ομάδα αντεξουσιαστών ανάρτησε πανό στο περιστύλιο του κοινοβουλίου. Μεταφέρω αυτολεξεί: «…..Όπως δε, σχολιάζεται στους διαδρόμους, ίσως αποτελέσουν τη βάση μιας απρόβλεπτης σήμερα συνέχειας: Βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναρωτήθηκε σε συνεδρίαση επιτροπής εάν μπορεί να θεωρηθεί ότι επιτρέπονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις στο προαύλιο της βουλής. Τοποθέτηση την οποία ορισμένοι θεωρούν «προάγγελο» ανάλογων εκδηλώσεων, αυτή τη φορά εκ μέρους του κόμματος που η ηγεσία του οδεύει προς δίκη/…Σε αυτά τα τελευταία γεγονότα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2014, κατεγράφη στο εσωτερικό, μάλιστα, του κτιρίου σοβαρότατο επεισόδιο, δηλωτικό του προβλήματος ασφαλείας: ομάδα Χρυσαυγιτών, η ταυτότητα των οποίων ουδέποτε επισήμως αποκαλύφθηκε, έστησε μίνι διαδήλωση στον διάδρομο ακριβώς έξω από την Ολομέλεια, ως «συμπαράσταση» στον αρχηγό τους Ν. Μιχαλολιάκο, λίγο πριν τη συνεδρίαση για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Είχε γίνει άτυπη ΕΔΕ, τα αποτελέσματα της οποίας ουδέποτε ανακοινώθηκαν. Ουδείς τιμωρήθηκε». Στη συνέχεια ο κ. Μπουρδάρας αναφέρθηκε και στην είσοδο «ακροδεξιών στοιχείων» στο κοινοβούλιο κατά το έτος 1964. Όντως αυτό συνέβη, αλλά όταν συνέβη, μην λησμονείται κυρίες και κύριοι, ότι εντός της ολομελείας, τότε, έπεφταν καρεκλιές μεταξύ των βουλευτών. Τα γεγονότα του 1965, ναι μεν ξεκίνησαν από τους οπαδούς της Ενώσεως Κέντρου, αλλά στη συνέχεια «οικειοποιήθηκαν», παίρνοντας πανελλήνια έκταση, από την τότε αριστερά. Τελείως διαφορετικό το σήμερα από το τότε.
Ας δούμε όμως αν όντως έγιναν έτσι τα γεγονότα, όπως τα περιγράφει ο αρθρογράφος.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος ρώτησε, αναφερόμενος στα μέτρα φύλαξης της βουλής, αν μπορεί να μπαίνει ο οποιοσδήποτε και να τελεί τέτοιου είδους ενέργειες εντός της βουλής.
Όταν προσήλθε αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, ώστε να ομιλήσει στην ολομέλεια για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, συνοδεύτηκε μέχρι την αίθουσα της ολομέλειας από μέλη της Χρυσής Αυγής, μέλη τα οποία στελεχώνουν τα γραφεία του κινήματος, και τα οποία γραφεία βρίσκονται εντός του κοινοβουλίου.
Η δήλωση του κ. Κοέν καθώς και το άρθρο του κ. Μπουρδάρα, υπονοούν ότι οι Έλληνες Εθνικιστές θα προβούν σε άνομες ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος, τάχα ότι παρακινήθηκαν από τα αριστερά ρεύματα της εποχής μας.
Σε αποδόμηση των παραπάνω δημοσιευμάτων, φαίνεται ξεκάθαρα, η προσπάθεια να ενημερωθεί η κοινή γνώμη μέσω πραγματικών γεγονότων, αφού βέβαια αυτά τα γεγονότα, πλασαριστούν ερμηνευμένα με τελείως διαφορετικό τρόπο απ’ ότι ισχύει στη πραγματικότητα. Περνώντας στο σήμερα, έχει αποδειχτεί ξεκάθαρα ότι η στάση των οπαδών της Χρυσής Αυγής, απέναντι στις σταλινικού τύπου διώξεις της ηγεσίας των, και όχι μόνο, ήταν και θα είναι η πρέπουσα. Τώρα, αν κάποιοι, που οραματίζονται αναβίωση των Ιουλιανών ώστε να περιέλθει σε αναταραχή η Χώρα, ένα είναι σίγουρο. Ότι οι Έλληνες Εθνικιστές, δεν συμμερίζονται και δεν ακολουθούν τις μαρξιστικές «ανησυχίες», της πρώτης φοράς αριστεράς εξουσίας, που εκδηλώνονται από ανεγκέφαλους δημοσιογραφίσκους, και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών