Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 07, 2015

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα είναι μάρτυρας κατηγορίας ή..... υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής;!

Αποδεικνύοντας δεν είναι τίποτε άλλο παρά μέρος του συστήματος, το ΚΚΕ ξεκίνησε το δικό του αγώνα για εύρεση προθύμων που θα θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του καθεστώτος στη "δίκη της Χρυσής Αυγής", ως μάρτυρες κατηγορίας.
Ο ανεπάγγελτος, "επαγγελματίας" κομμουνιστής Κουτσούμπας επισκέφτηκε τον , που θα έλεγε και ο Χρήστος Παππάς, Θεοδωράκη και μετά το πέρας της συζήτησης που είχαν εκδόθηκε μια ανακοίνωση στην οποία ενημερωνόταν ο ελληνικός λαός ότι «συζήτησαν για την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής, στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, για να συμβάλει στην αποκάλυψη της ναζιστικής οργάνωσης και των εγκλημάτων της».

Και έρχεται αβίαστα το ερώτημα:
Ως τι θα καταθέσει ο Θεοδωράκης;!

Ως πρώην μέλος της ΕΟΝ που χαιρετούσε "φασιστικά" το Μεταξά, όπως χαιρετούσαν και οι "κακοί ναζί" που συνέγραφε ποιήματα που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα πλήρως αντιδημοκρατικά;!
 Ή ως....
πνευματικός και καλλιτεχνικός ταγός που δήλωνε ότι  "Σιωνισμός και Αμερικανοεβραίοι κρύβονται πίσω από τα πάντα" και καλούσε σε μποϋκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων λόγω των εγκλημάτων των εβραίων στην Παλαιστίνη και τον υπόλοιπο κόσμο;!


Μήπως τελικώς από μάρτυρας κατηγορίας ο Θεοδωράκης γίνει ένας καταπληκτικός μάρτυρας υπεράσπισης;!

Σε κάθε περίπτωση ευπρόσδεκτος να.... ξεφτιλιστεί ακόμη ένα τοτέμ της Αριστεράς που με περίσσιο θράσος ακόμη και σήμερα υμνολογεί τους κομμουνιστές - κατσαπλιάδες - σφαγείς του Δεκέμβρη του 44'!



 

2 σχόλια:

  1. Τι ακριβώς θα πει ο Μίκης εναντίον της Χ.Α.; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη η φωτο με τον τουρκομογγολο και τον παπαεβρεου δεν μου βγαινει απο το μυαλλο....πουστοδερος απατριδος μισελληνας ολκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών