Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 07, 2015

Άγγλος φιλόσοφος, John Gray: Όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα θα γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!


Άγγλος φιλόσοφος, John Gray: Όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα θα γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!

Πολλαπλασιάζονται συνεχώς οι φωνές που προλέγουν τα μελλούμενα, όχι επειδή έχουν μεταφυσικές ικανότητες, αλλά επειδή μπορούν και βλέπουν την αδιάψευστη πραγματικότητα του ελληνικού πολιτικού σκηνικού. Θυμίζουμε ότι ακριβώς τα ίδια, με διαφορετικά ενδεχομένως διατύπωση, είπαν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι ΛεγκρένΚρούγκμανΝόαμ Τσόμσκυ και Αλέξης Τσίπρας.
Συνέντευξη έδωσε, λοιπόν, στο αγγλικό Vice ο φιλελεύθερος, Άγγλος φιλόσοφος John Gray, πρώην καθηγητής του London School ofEconomics, πρώην σχολείου του George Soros. Στον ρου της συνεντεύξεώς του ο Άγγλος φιλόσοφος ερωτήθηκε και για την πορεία των διαπραγματεύσεων της συγκυβερνήσεως με τους «εταίρους».
Ιδού η απάντησή του:«Δεν νομίζω ο Σύριζα να ...
επιτύχει διότι η δομή της ευρωπαϊκής ισχύος εδράζεται στην Γερμανία και αυτοί δεν πρόκειται να αφήσουν τον Σύριζα να κάνει ό,τι θέλει. Πιθανότατα θα τον αναγκάσουν στην υποταγή, θα τον απονομιμοποιήσουν πολιτικά. Όχι τώρα, αλλά σε έξι μήνες από τώρα, γιατί τώρα δείχνουν καλή θέληση. Αλλά, ας υποθέσουμε ότι σε έξι μήνες από τώρα η λιτότητα επανεισάγεται από τον Σύριζα. Τι θα γίνει τότε; Ποιος είναι ο τελικός προορισμός της στρατηγικής αυτών των εγκεφάλων στις Βρυξέλλες; Έχουν αναρωτηθεί τι θα συμβεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει; Έχουν αξιολογήσει αυτό το ενδεχόμενο οι ιδιοφυείς πολιτικοί των Βρυξελλών; Θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε σημείο εξευτελισμού και ήττας η οποία θα οδηγήσει σε μια ακόμα χειρότερη κατάσταση: να γίνει η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση».
Αυτό που δεν ξέρει ή κάνει ότι δεν ξέρει ο Άγγλος φιλόσοφος είναι ότι ο Σύριζα εξελέγη κοροϊδεύοντας τους ψηφοφόρους του, ενώ παράλληλα έδινε διαβεβαιώσεις στην διεθνή πλουτοκρατία στα διάφορα φόρα, όπως το Brookings, το London School of Economics, στο Σίτυ του Λονδίνου, στα γραφεία του ΔΝΤ και αλλού. Όμως αυτό που λέει στη συνέχεια ο John Gray ισχύει. Όταν (και όχι αν) ο Σύριζα επανεισάγει την λιτότητα, δηλαδή ψηφίσει μνημονιακά μέτρα, όντως θα εξευτελιστεί και θα ξεφουσκώνουν τα ποσοστά του, που τώρα κρατιούνται μόνο χάριν της αγαστής συνεργασία των ολιγαρχών - εργολάβων των καναλιών και των φυλλάδων.
Όταν ο Σύριζα καταστεί ξεμούτσουνα ένα μνημονιακό κόμμα και πιθανόν συγκυβερνήσει με νουδούλα, κλεφτοπασόκ ή το «ποτάμι» των εργολάβων, τότε θα γίνει αντιληπτό από ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι στην χώρα υπάρχει μία και μόνη πραγματικά αντιμνημονιακή δύναμη, η Χρυσή Αυγή.
Και τότε η πορεία προς την Εθνική Διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορεί να ανακοπεί, όπως έγινε μέχρι σήμερα με φυλακίσεις, τρομοκρατία, πολιτικές διώξεις, δολοφονίες και κατασυκοφάντηση. Τότε θα έχει ανοίξει ο δρόμος για την Ελευθερία της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agglos-filosofos-john-gray-otan-jeftilistei-o-suriza-tha-ginei-kubernhsh-h#ixzz3Wc0OpqbE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών