Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 07, 2015

Ο ΔΟΛ -με λύπη- αναγνωρίζει: Δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή στο ζήτημα της ασύμμετρης απειλής των λαθρομεταναστών!


Ο ΔΟΛ -με λύπη- αναγνωρίζει: Δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή στο ζήτημα της ασύμμετρης απειλής των λαθρομεταναστών!

Τον μείζονα κίνδυνο της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών και τις δραματικές συνέπειες του φαινομένου «ανακάλυψε» αίφνης ο ΔΟΛ, όχι βεβαίως για να στηλιτεύσει μια πολιτική η οποία πλήττει την Πατρίδα και το Λαό μας, αλλά αντίθετα, ως μια ακόμη απόπειρα να προβληθεί η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά ως λύση στο πρόβλημα.
Η στόχευση της ναυαρχίδας του καθεστωτικού Τύπου είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, προβαίνοντας στη σύνδεση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης με το δόγμα ανοχής, όπως τούτο εκφράζεται από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Γράφει το «Βήμα»: «Ανοιχτό το πεδίο για τις ομάδες βίας και το ποινικό έγκλημα, εγχώριο και διασυνοριακό - Οι αναμενόμενες ισχυρές μεταναστευτικές ροές θα...
δοκιμάσουν τις αντοχές της χώρας - Όμηρος του τυχαίου και του μπάχαλου η κυβέρνηση Τσίπρα».
Για πρώτη φορά λοιπόν και ερχόμενος σε αντίφαση με την προπαγανδιστική γραμμή όλων των καθεστωτικών μέσων τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2012, ομολογείται από το "Βήμα" πως η βία είναι προνόμιο ακροαριστερών ομάδων σε συνεργασία με άτομα του ποινικού εγκλήματος και όχι η Χρυσή Αυγή. Διότι μέχρι πρόσφατα, κάθε αναφορά σε βία στην ελληνική επικράτεια είχε ως απαραίτητη προϋπόθεση την αναφορά στο νόμιμο Πολιτικό Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Κάποιοι είδαν το φως το αληθινό ή μήπως πρόκειται για ένα φτηνό τέχνασμα προκειμένου να εξαπατηθεί η κοινή γνώμη προς όφελος της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά; Αυτά που διαπιστώνει πλέον, δίνοντας μάλιστα δραματικό τόνο, ο ΔΟΛ, είναι όσα κατήγγειλε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη μέρα εισόδου της στη Βουλή των Ελλήνων. Ο ΔΟΛ δεν έχει φυσικά την πρόθεση να δικαιώσει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως, επιχειρεί να παρουσιάσει μια εικόνα αποσύνθεσης της κυβέρνησης Σύριζα ώστε να προβληθεί η ΝΔ του Σαμαρά ως μια λύση τρόπο τινά «λιγότερο κακή» για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ο ΔΟΛ εντούτοις, δεν περιορίζεται στην αναγνώριση της βίας από ακροαριστερές ομάδες και ποινικούς. Προκειμένου να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία, δεν διστάζει να παραδεχθεί εκείνο που η Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται εδώ και ένα χρόνο, την απειλή δηλαδή για τη χώρα μας που συνιστούν εκατομμύρια λαθρομεταναστών στα παράλια της Μικράς Ασίας. Αναφέρει το δημοσίευμα του Βήματος: «Το αγαθό της εσωτερικής ασφάλειας θα δοκιμασθεί εντόνως στο επόμενο διάστημα από τις αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές εξαιτίας των αιματηρών γεγονότων της Μέσης Ανατολής και βεβαίως από τις πάμπολλες μορφές εγκλήματος, εγχώριες και διασυνοριακές που πιθανώς να θεωρήσουν την Ελλάδα ανοχύρωτη και πεδίο δράσης λαμπρό. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι μόλις ανοίξει ο καιρός κύματα μεταναστών θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν μαζικά τα ελληνικά νησιά. Υπολογίζεται ότι περίπου 2 εκατ. πρόσφυγες έχουν «παρκάρει» στις ακτές της Τουρκίας και περιμένουν το καλοκαίρι προκειμένου να περάσουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου με την ελπίδα να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη»!
Παρά ταύτα, ο ΔΟΛ λησμονεί (ή επί το ορθότερον προσπαθεί να κάνει τους Έλληνες να λησμονήσουν) τα έργα και τις ημέρες της Χούντας Σαμαρά επί του συγκεκριμένου ζητήματος της λαθρομετανάστευσης αλλά και εις ότι αφορά την αντιμετώπιση της βίας των ακροαριστερών. Είναι λοιπόν καθήκον μας, να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό πως η ΝΔ του Σαμαρά πρώτη άνοιξε τα σύνορα υποδεχόμενη τους λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική, ψηφίζοντας μάλιστα τον «αντιρατσιστικό» νόμο, ούτως ώστε να περιορίσει τις αντιδράσεις των Ελλήνων. Επιπρόσθετα, επί ημερών ΝΔ στην εξουσία, το Καθεστώς έπραξε τα πάντα προκειμένου να καλλιεργηθεί η εντύπωση στους συμπατριώτες μας πως για τη βία στον ελλαδικό χώρο αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, η Χρυσή Αυγή!
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφερθεί, ότι ακόμη και μετά τη θρασύδειλη δολοφονία των συναγωνιστών Φουντούλη και Καπελώνη, στελέχη της ΝΔ μιλούσαν για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών". Στο ίδιο πλαίσιο κυμαινόταν η αναπαραγωγή της κίβδηλης -νεοδημοκράτικης εμπνεύσεως- θεωρία των δύο άκρων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να απαγορεύεται παράνομα σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα να προβαίνει σε νόμιμες πολιτικές εκδηλώσεις!
Εν κατακλείδι, ορθά ο ΔΟΛ διαπιστώνει τα ζητήματα της έλλειψης εσωτερικής ασφάλειας, της ανοχής σε έκνομες ενέργειες από μέρους της Αριστεράς αλλά και της Δεξιάς, του μείζονος κινδύνου από τις στρατιές των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη χώρα μας. Δεν τολμά όμως, και πως θα μπορούσε άλλωστε, να υποδείξει τη μοναδική λύση σε όλα τα παραπάνω. Η οποία -το γνωρίζουν πολύ καλά στο ΔΟΛ κι ας σιωπούν προς όφελος των οικονομικών τους συμφερόντων- είναι μονάχα μια ισχυρή Χρυσή Αυγή.
Σε κάθε περίπτωση, μέσα στους επόμενους μήνες ο Ελληνικός Λαός θα κατανοήσει απόλυτα πως η Χρυσή Αυγή δεν κινδυνολογούσε ικανοποιώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά προέβλεπε τα δεινά που έρχονται και προειδοποιούσε επ' αυτών. Σύντομα λοιπόν, θα αναδειχθεί ξανά ως η μοναδική πολιτική δύναμη εγγύησης της ασφάλειας, της ευνομίας και της σταθερότητας, προς θλίψη αριστερών και κυρίως δεξιών μηχανισμών του αντεθνικού Κράτους.
Ευάγγελος Καρακώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών