Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 10, 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


Κάθε άνθρωπος ο οποίος, ανεξάρτητα από το θρησκευτικό δόγμα που ασπάζεται, υψώθηκε στην ζωή του πάνω από την πνευματική ρηχότητα της άρνησης του θείου, κατά την διάρκεια εορταστικών περιόδων, σαν αυτή που διανύουμε, έχει την εγγενή πνευματική τάση να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του. Η διάχυτη αίσθηση της έντονης παρουσίας του υπερτάτου Όντος δημιουργεί στον καθένα συναισθήματα ξεχωριστά, τα οποία πλημμυρίζουν το είναι και ζητούν διέξοδο στην εξωτερίκευση. Κανείς καταλληλότερος να μας κατανοήσει από τους δικούς μας ανθρώπους, εξ ου και η ενδημική μας ροπή να είμαστε μαζί τους τέτοιες ώρες.
Τελούμε λοιπόν ευγνώμονες για....
την δυνατότητά μας και φέτος να συνεορτάσουμε με παππούδες, γιαγιάδες, μανάδες, πατεράδες, αδέλφια, συζύγους, παιδιά. Οι στιγμές της ευτυχίας όμως δεν μας οδηγούν  επ’ ουδενί να λησμονήσουμε όσους δεν έχουν την δική μας τύχη, εκείνους που στερούνται των αγαπημένων τους, όχι από ατυχία, αλλά από επιλογή. Ναι, επιλογή.
Διάλεξαν να πορευτούν τον δρόμο τον δύσκολο, της αρετής, τον δρόμο τον ελληνικό, της ελευθερίας. Γιατί, αν και έγκλειστοι, είναι ελεύθεροι. Νίκο Κούζηλε, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλε, φυλακισμένα στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής, η σκέψη μας ήταν και παραμένει μαζί σας. Δεν τολμάμε να πούμε ότι ξέρουμε τι περνάτε γιατί, ως γνωστόν, «όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει». Και είμαστε έξω, έξω από τα κελιά που σας περιορίζουν, μόνο όμως σωματικά. Ο εγκλεισμός σας σε τούτα τα κελιά, από ένα προδοτικό συνονθύλευμα, αναμφίβολα σας περιποιεί τιμή. Επιτρέψτε λίγες λέξεις: Ανώτερη τιμή θα είναι όταν οι ανεξάρτητοι πια, μετά τον δικό σας αγώνα, θεσμοί θα ρίξουν στα κελιά αυτά τους πραγματικούς ενόχους, τους διώκτες σας. Όταν το παραπολιτικό, παρακρατικό, παραδικαστικό κύκλωμα ξεδοντιαστούν μέχρι ενός.
Κάθε λεπτό που περνάει μας κάνετε υπερήφανους, υπομένοντας αγόγγυστα τα δικά σας πάθη, θυσιαζόμενοι υπέρ όλων ημών. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής καταθέτουμε την ευγνωμοσύνη μας. Σαν φορείς της εθνικιστικής Ιδέας δε παίρνουμε απέναντί σας έναν όρκο. Να σταθούμε δίπλα σας μέχρις εσχάτων, μέχρι την τελευταία ρανίδα.
Ο Αρχηγός μας ήταν μέχρι πρότινος στην θέση σας δίνοντας παράδειγμα τρανό. Αλύγιστος, ατσάλινος, αμετανόητος. Εσείς, αντάξια τέκνα του.
Χρυσή Αυγή ως το τέλος του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών