Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 10, 2015

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ… ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ» ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Παρότι η τσάρκα του αμερικανόδουλου mister Tsipra στη Μόσχα απεδείχθη επικοινωνιακό πυροτέχνημα, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, τα διάφορα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων δε διστάζουν να θριαμβολογούν και να κάνουν το μαύρο-άσπρο. Και το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι στους έξαλλους παπαγαλισμούς δεν πρωταγωνιστούν τα ΜΜΕ που είναι παραδοσιακά φιλικά προσκείμενα προς τον ΣΥΡΙΖΑ (αντιθέτως, αυτά είναι πολύ συγκρατημένα…), αλλά τα… εθνικοφρονίστικα. Ξέρετε τώρα, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, περνάει ο στρατός, η Παναγιά μαζί μας, έξω οι λαθρό και γενικώς ότι άλλο «πουλάει»…
Έτσι για την ιστορία, σταχυολογώ κάποιους  εξωφρενικούς παπαγαλισμούς… νέο-εθνικοφρόνων τελάληδων του διαδικτύου:
«Τεράστια επιτυχία του Α. Τσίπρα στη Μόσχα που έθαψαν τα ...
καταχρεωμένα κανάλια: ξεχρέωσε την Ελλάδα με τον αγωγό «Greek Stream» – μπαίνει από τη Θράκη, διασχίζει την ηπειρωτική Ελλάδα και καταλήγει στην Ευρώπη».
«Τεράστια διπλωματική επιτυχία του «πιτσιρικά» Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα. Όλοι οι Έλληνες χάρηκαν εκτός από τους γνωστούς γερμανοτσολιάδες – Τι δίνουμε και τι παίρνουμε».
Τελειώνει το εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα – «Πακέτο» 10 δισ. ευρώ «εδώ και τώρα» από τη Ρωσία υπό την μορφή προκαταβολών για το φ.α. – «Βαθιά ανάσα» στην οικονομία».
«ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Εκατομμύρια ευρώ έρχονται στη Χώρα από τον Αγωγό που συμφώνησαν Τσίπρας- Πούτιν- Τεράστια επιτυχία του Πιτσιρικά- Έξαλλη η Μέρκελ “Αλέξη μη παίζεις με τη φωτιά γιατί θα…».
Επειδή δε υπάρχει περίπτωση κάποιοι αναγνώστες τους να μην είναι φυτά και να μην πιστέψουν τα καταγέλαστα ψεύδη τους, αφήνουν κι ένα… παράθυρο ανοιχτό σε… μελλοντική συμφωνία, που θα μας φέρει τα ρούβλια με τα… βαγόνια, την… επόμενη φορά:
«Στην Αγία Πετρούπολη τον Ιούνιο ο Α.Τσίπρας ως κεντρικός τιμώμενος ξένος ηγέτης από τη Ρωσία – Θα υπάρξουν νέες συμφωνίες».
(ΥΓ): Ειλικρινώς, θέλω να δω που θα κρυφτούν τα… εθνικοφρονίστικα παπαγαλάκια, όταν σε λίγες μέρες το… καμάρι τους, ο… πιτσιρικάς από την Άρτα, θα υπογράψει νέα μνημονιακή συμφωνία με τους… τρισκατάρατους. Ή μήπως δε θα κρυφτούν, αλλά θα… θριαμβολογήσουν και πάλι, ότι ο… πιτσιρικάς με τον… νέο Καραϊσκάκη- Βαρουφάκη (με τη… μαγκιά τους και το… τσαμπουκαλίκι τους, άμα λάχει να ούμε…) υποχρέωσαν τους… κουτόφραγκους να μας τα σκάσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών