Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 10, 2015

Δολοφονεί τον Ελληνισμό η Κυβένρηση ΣΑΝΕΛ...Σε διαβούλευση ο νόμος (ΣΑ)Ρασκούση για την απόδοση Ιθαγένειας..


Ο Ελληνισμός στο απόσπασμα: Κατατίθεται σε διαβούλευση η συριζαίικη επανάληψη του κατάπτυστου νόμου Ραγκούση

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ έχει στόχο να εξοντώσει βιολογικά, με όχημα τα θνησιγενή και εύηχα "ανθρώπινα δικαιώματα", το ελληνικό Έθνος. Μονόδρομος για κάθε πατριώτη η Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη αντίστασης στη λαίλαπα του αριστερού, με ολίγη "λαϊκή δεξιά", ανθελληνισμού.

Γράφαμε πριν δύο εβδομάδες για την πρόθεση της συγκυβερνήσεως Σανέλ να επαναφέρει τον κατάπτυστο νόμο Ραγκούση, που κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ. Το συγκεκριμένο πασοκικό νομοθέτημα απέδιδε την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς με κριτήριο τον χρόνο παραμονής και την φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο. Το ΣτΕ έκρινε ότι, βάσει του Συντάγματος, ένας νόμος περί της αποδόσεως της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς θα πρέπει «να θεσπίζει για τις περιπτώσεις αυτές και τυπικά κριτήρια, όπως είναι η....
νόμιμη παραμονή στην χώρα και η διάρκεια αυτής, αλλά θα πρέπει να τα συνδυάζει και με ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν υπό την ανωτέρω εκτεθείσα έννοια».
Η απόφαση του ΣτΕ προφανώς δεν επιδέχεται πολλών ερμηνειών, αφού ξεκάθαρα τονίζει ότι δεν αρκεί η παραμονή στην Ελλάδα και η φοίτηση σε ελληνικό σχολείο, προκειμένου να κριθεί ο αλλοδαπός ικανός για κτήση της ελληνικής ιθαγένειας. Το ΣτΕ ρητά τονίζει ότι πέραν αυτών των κριτηρίων θα πρέπει να υπάρχουν και ουσιαστικά κριτήρια τεκμηρίωσης του «δεσμού του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία». Συνεπώς αν κάποιος θα ήθελε να νομοθετήσει σε αυτή την κατεύθυνση, το οποίο έτσι και αλλιώς δεν θα έπρεπε να τίθεται ως θέμα, θα έπρεπε να σκεφτεί μερικά κριτήρια, που θα μπορούσαν να κριθούν ως «ουσιαστικά».
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, το νομοσχέδιο που είχε προαναγγείλει ο Βούτσης, τίθεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή σε διαβούλευση. Το αν η κατάθεση του νομοσχεδίου την Μεγάλη Παρασκευή γίνεται για λόγους συμβολικούς ή για να μην το πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες, παραμένει άγνωστο. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο των Σανέλ τα κριτήρια για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών είναι ο χρόνος παραμονής του γονέα στην Ελλάδα και κύριο ρόλο παίζει η εγγραφή του παιδιού στην Α’ Δημοτικού.
Πρόκειται, δηλαδή, για ένα νομοθέτημα αποκύημα της αρρωστημένης αριστερίστικης ιδεοληψίας συγκεκριμένων συνιστωσών του Σύριζα. Όμως πέραν αυτού πρόκειται για ένα νομοθέτημα de facto αντισυνταγματικό, καθώς αγνοεί την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ επί του νομοσχεδίου Ραγκούση, θέτοντας ακόμα λιγότερα τυπικά κριτήρια και κανένα ουσιαστικό κριτήριο. Πρόκειται, επιπλέον, για έναν νόμο που πέραν της προφανούς αντισυνταγματικότητάς του βρίσκει ενάντια και την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών