Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 10, 2015

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ....Μαζική ενημερωτική δράση σε όλη την Ελλάδα από τους Εθνικιστές, σε διόδια και λιμάνια - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Σήμερα το πρωί εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες βρέθηκαν σε διόδια και λιμάνια διαδίδοντας τον λόγο της Χρυσής Αυγής σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς. Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδος "Χρυσή Αυγή" και ενημερωτικά φυλλάδια με τις πολιτικές μας προτάσεις, σε πείσμα των μεγαλοεργολάβων - καναλαρχών που επιχειρούν να αποκρύψουν τον λόγο της Χρυσής Αυγής και να συκοφαντήσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει καθημερινά πως......
ο Αγώνας της και η παρουσία της στο πλευρό του Έλληνα πολίτη δεν είναι προεκλογική, αλλά παντός καιρού. Αυτό φυσικά είναι ένα γεγονός για το οποίο ανταμειβόμαστε με το παραπάνω από τον Ελληνικό λαό, λαμβάνοντας την αγάπη του, τον ενθουσιασμό του και τις ευχές του σε κάθε εξόρμηση μας.

Είμαστε αναμφισβήτητα η φωνή της αλήθειας σε έναν κόσμο πνιγμένο στο ψέμα. Παρά την συνωμοσία σιωπής και την αισχρή προπαγάνδα των προδοτικών ΜΜΕ, δεν θα σταματήσουμε τον τίμιο και ενάρετο Αγώνα μας μέχρι να αφυπνίσουμε την Εθνική συνείδηση όλων των Ελλήνων, φτάνοντας έτσι στην τελική Νίκη, και οικοδομώντας ένα νέο αύριο, ένα αύριο που θα ανήκει μόνο στην Ελλάδα και στους Έλληνες!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:
Διόδια Ελευσίνας




Μαζική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στα Καραβάκια Περάματος




Διόδια Αφιδνών





Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου 



Στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η Τ.Ο. Κομοτηνής, σε συνεργασία με αντιπροσωπείες από την Τ.Ο. Αλεξανδρουπόλεως και Τ.Ο. Ξάνθης βρέθηκαν στα διόδια του Ιάσμου με σκοπό να ενημερώσουν τους Θρακιώτες και όλους τους διερχόμενους.



Οι τοπικές οργανώσεις της Καβάλας και Δράμας που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στα διόδια της Μουσθένης στον οδικό άξονα της Εγνατία οδού Καβάλας - Θεσσαλονίκης για ενημερώσουν τους διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών