Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 02, 2015

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: 85 εκατ. ευρώ εξαφανισμένα από τα ταμεία - Είκοσι χιλιάδες ευρώ για... κομμωτήριο "πλήρωναν"!


Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: 85 εκατ. ευρώ εξαφανισμένα - Είκοσι χιλιάδες ευρώ για... κομμωτήριο

Τον Σεπτέμβριο του 2013 η Χρυσή Αυγή κατέθεσε στην Δικαιοσύνη φάκελο με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Μία ημέρα μετά έγιναν οι πραξικοπηματικές συλλήψεις του Αρχηγού και των Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο φάκελος αυτός που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή παρέμεινε και παραμένει στα συρτάρια της Εισαγγελίας αναξιοποίητος, γεγονός λογικό άλλωστε, αφού όπως έλεγε και ο Μπαλτάκος στο περιβόητο βίντεο: «θα πάω να καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;».
Σήμερα η εφημερίδα Kontra News φιλοξενεί νέα στοιχεία περί του ζητήματος, κάνοντας λόγο για επιπλέον δεκάδες εκατομμύρια από....
κρατική χρηματοδότηση τα οποία έχουν «εξαφανιστεί». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάρχουν 85 εκ. ευρώ, τα οποία εμφανίζονται να έχουν δοθεί χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια, ενώ σχετικά με όσα έχουν δοθεί με αποδείξεις αξίζει να αναφερθεί ότι βρέθηκε απόδειξη ύψους 20.000 ευρώ για... κομμωτήριο!
Αντιθέτως, το μοναδικό κόμμα που έχει ελεγχθεί πολλάκις από το ΣΔΟΕ και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κοινοβουλίου είναι η Χρυσή Αυγή. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα ότι τα οικονομικά του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά και τα προσωπικά οικονομικά στοιχεία Βουλευτών και Στελεχών, είναι πεντακάθαρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φάνηκε ότι τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης δόθηκαν απευθείας πίσω στον Ελληνικό Λαό, μέσω διανομών τροφίμων, και δεν έγιναν... κομμωτήρια και... γυμναστήρια.
Παρόλα αυτά όμως το κόμμα που τελεί, με φωτογραφικό – αντισυνταγματικό νόμο, υπό καθεστώς αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης δεν είναι το κλεφτοΠΑΣΟΚ, αλλά η Χρυσή Αυγή. Αυτό το προφανές και πρωτοφανές σκάνδαλο ευνοεί τον Σύριζα, ο οποίος δεν κάνει τίποτα για να το αλλάξει, αντιλαμβανόμενος ότι η μοναδική αντιπολίτευση στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών