Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 02, 2015

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Θα τον διώξουν... κακήν κακώς το Σαμαρά από τη ΝΔ"

Γράφει ο Αινείας

Σας τα έλεγα προ ημερών ότι το "σύστημα" έχει ήδη ξεκινήσει τον αγώνα για την αποκαθήλωση του Σαμαρά από την Προεδρία της ΝΔ, και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, ακόμη και πριν τον Ιούνιο.

Το ξεκίνημα έγινε από τη συνάντηση Δένδια - Κυριακού και συνεχίστηκε με συναντήσεις των μεγαλονταβατζήδων με τους Δένδια - Τζιτζικώστα και Μητσοτάκη που θα αποτελέσουν τους 3 "σωματοφύλακες" για τη μάχη ενάντια του Σαμαρά.

Έτσι σήμερα, η άλλοτε φιλοσαμαρική φυλλάδα "Παραπολιτικά, κυκλοφορεί με κεντρικό, συνωμοσιολογικό τίτλο "Δυο Σχέδια Ανατροπής του Σαμαρά", όπου και αναλύει τις κινήσεις στις οποίες θα....
προβούν οι "δελφίνοι" μαζί με μια ομάδα βουλευτών προκειμένου να... εξαναγκάσουν τον Σαμαρά σε πσραίτηση και αν δεν τον πετύχουν αυτό, να τον φέρουν προ των ευθυνών του απέναντι στη βάση της ΝΔ.

Κοινώς να πάρει την απόφαση να διεξάγει έκτακτο συνέδριο - αλλαγής φιλοσοφίας της ΝΔ, παρουσιάζοντάς του χιλιάδες υπογραφές από μέλη, ανάμεσά τους και κάποιους βουλευτές.

Ο Σαμαράς ήδη κατά την εφημερίδα είναι απομονωμένος - όπως και όταν κυβερνούσε βεβαίως - μονάχα με 2 -3 συνεργάτες κοντά του και αποφεύγει ακόμη και να πηγαίνει στα κεντρικά γραφεία της Συγγρού (από τα οποία ως γνωστόν η ΝΔ ετοιμάζεται να....πάρει πόδι, λόγω ανεκπλήρωτων υποχρέωσεων απέναντι στους ιδιοκτήτες που έστειλαν εξώδικο). Σε αντίθεση με το Σαμαρά, μια ομάδα βουλευτών κάνει συναντήσεις - κοινώς σκάβει το λάκκο του Σαμαρά - με άλλους βουλευτές, προκειμένου να τους πείσει να ωθήσουν και αυτοί με τη στάση τους το Σαμαρά να εγκαταλείψει την προεδρία της ΝΔ.

Αν σε αυτά προστεθεί και η ακατανίκητη ματαιοδοξία της Μπακογιάννη και του Μητσοτάκη να δει την κόρη του αρχηγό, τα ψωμιά του Σαμαρά είναι λίγα.

Υ.Γ.
Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι διαδίδεται ακόμη και το γεγονός ότι η ΝΔ έχει πιάσει.... πάτο στις δημοσκοπήσεις και ο Σαμαράς έχει δημοφιλία ανάλογη του.... Βενιζέλου, ως επιχείρημα για να πειστούν και οι τελευταίοι... σαμαροφρουροί!

Υ.Γ.2
Όπως και να έχει η ΝΔ, είτε με τον προδότη και άθλιο σκευωρό, Σαμαρά, είτε με οποιονδήποτε άλλο παραμένει η μασωνοδεξιά που ο λαός της γύρισε την πλάτη και δεν θα γυρίσει ΠΟΤΕ πίσω να την κοιτάξει ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών