Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 02, 2015

Έκθεση Stratfor: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης γιγαντώνεται - Μόνη λύση μία Εθνικιστική Ευρώπη!


Έκθεση Stratfor: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης γιγαντώνεται - Μόνη λύση μία Εθνικιστική Ευρώπη!

Έκθεση περί της γιγάντωσης των λαθρομεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη και την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση στην Γηραιά Ήπειρο εξέδωσε το αμερικανικό κέντρο ερευνών Stratfor.
Όπως αναφέρει η έκθεση οι χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναβρασμό, γεγονός που πυροδοτεί την συσσώρευση ανθρώπων στις ακτές, προκειμένου να μεταπηδήσουν στην Ευρώπη. Στην έκθεση, βεβαίως, δεν γίνεται αναφορά στην αιτία αυτών των αναβρασμών, που δεν είναι άλλη από την αμερικανική εξωτερική πολιτική, γεγονός λογικό αν κανείς σκεφτεί την χρηματοδότηση του εν λόγω κέντρου. Σημειώνεται όμως ότι.....
και φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα προσπαθήσουν να έρθουν στην Ευρώπη.
Το διεθνές δίκτυο στην συνέχεια αναφέρεται στην υφιστάμενη πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι οι υφιστάμενες συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο ΙΙ δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα, εγκλωβίζοντας τους λαθρομετανάστες στον Ευρωπαϊκό Νότο, δηλαδή στην Ιταλία, την Ισπανία, την Μάλτα και την Ελλάδα. Όπως σημειώνει το δίκτυο αυτές οι συνθήκες δεν πρόκειται να αλλάξουν, αφού οι μόνες χώρες που ζητούν την αλλαγή τους είναι αυτές που υφίστανται το πρόβλημα.
Επιπλέον πρόβλημα είναι οι πυρήνες τζιχαντιστών, που πλέον συγκροτούνται, αλλά και μεταφέρονται στην Ευρώπη. Όπως σημειώνεται στην έκθεση ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επιθέσεις τρομοκρατίας, όμως η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα χειρότερη με την ακολουθούμενη πολιτική. Γράψαμε, σχετικώς, και για τις ανησυχητικές διαστάσεις που λαμβάνει το όλο δρώμενο στην Ελλάδα, καθώς και για τον συναγερμό που έχει ηχήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Γιατί, όμως, ανησυχεί το εν λόγω αμερικανοσιωνιστικό κέντρο και εκδίδει έκθεση προειδοποίησης; Η εν λόγω αστοχία της παγκοσμιοποίησης και η αγανάκτηση που επικρατεί σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Νότο, πυροδοτεί την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων, όπως σημειώνει. Σε όλη την Ευρώπη ανεβαίνουν τα Εθνικιστικά κόμματα, απειλώντας την κυριαρχία των ΗΠΑ επί της Ευρώπης. Γι' αυτό κόπτεται το εν λόγω ίδρυμα, γι' αυτό εκδίδει προειδοποιήσεις.
Αλλιώς δεν θα είχαν κανένα ενδοιασμό να αφήσουν τον εποικισμό και τον θάνατο της Ευρώπης, αν η κυριαρχία τους δεν ήταν σε κίνδυνο. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την κατάσταση που επικρατεί στις πολυπολιτισμικές ΗΠΑ. Αξίζει, όμως, να κρατήσει κανείς την απελπισία τους, αφού αυτές οι πολιτικές δεν πρόκειται να αλλάξουν, όπως σημειώνεται, και έτσι η άνοδος του Εθνικισμού καθίσταται αναπόφευκτη, όπως και η λήξη της κυριαρχίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών