Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 02, 2015

Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει...Iskra.gr: "Πάμε σε εκλογές"

Και ενώ μαίνονται οι διαπραγματεύσεις και η "σκληρή" προσπάθεια της Κυβέρνησης να πείσει τους δανειστές για την αναγκαιότητα να "βάλουν νερό στο κρασί τους" και να βοηθήσουν την Ελλάδα να ορθοποδήσει, η εσωτερική αντιπολίτευση του Τσίπρας (βλέπε Λαφαζάνης) μέσω του βασικότερου διαδικτυακού ιστοτόπου προδικάζει..... ανεπιτυχή κατάληξη και... εκλογές.

Σε κεντρικό του άρθρο το Iskra.gr, για την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το μήνυμα που στέλνει εν όψει των εκλογών η εργατική πρωτομαγιά είναι ένα μεγάλο μήνυμα προοδευτικής ανατροπής στη χώρα και αυτό το μήνυμα θα.....
καταγραφεί παρά τις δυσκολίες και τον ανηλεή οικονομικό πόλεμο που δέχεται ο ελληνικός λαός και η χώρα. Όσο κι αν Βερολίνο, Βρυξέλλες και ΔΝΤ και η εγχώρια "πέμπτη φάλαγγα" πιστεύουν ότι είτε θα σύρουν τη χώρα και την κυβέρνησή μας στην υποταγή, είτε θα μας σπρώξουν στην κατάρρευση”

Το κείμενο στη συνέχεια διορθώθηκε από τους συντάκτες, απαλοίφοντας τη φράση "εν όψει εκλογών", με την υποσημείωση ότι ο "δαίμων του τυπογραφείου" έβαλε το χέρι του και.... διαστρέβλωσε το νόημα της πρότασης.

 Ακόμη και έτσι να είναι τα πράγματα και να πρόκειται για να ανθρώπινο τυπογραφικό σφάλμα, μάλλον το σενάριο των εκλογών, που θα απαλλάξει τον Τσίπρα από "βαρίδια" τύπου Καμμένου και λοιπών "αναρχοαριστερών" με σκοπό να υπογραφεί το νέο Μνημόνιο χωρίς γκρίνιες και.... αλαλαγμούς, είναι στο τραπέζι.

Για αυτό λοιπόν όλοι.... γρηγορείτε και ετοιμαστείτε για μια νέα νικηφόρα αναμέτρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών