Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015

ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ…, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ

Είναι να μην είσαι κατσαπλιάς...
Γράφει ο Αντίοχος

Αφού αμφισβήτησαν τα χερσαία σύνορα της Ελλάδος, οι «φίλοι» μας οι Αλβανοί (που ζουν από τα εμβάσματα των εν Ελλάδι μεταναστών τους, πολλών εξ’ αυτών λαθραίων…) και είδαν ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους… «Νέους Καραϊσκάκηδες» του Τσιπροκαμμενιστάν, συνέχισαν τις προκλήσεις εκ του ασφαλούς. Αυτή τη φορά με αμφισβήτηση και των θαλασσίων συνόρων μας. Έτσι, ο πρωθυπουργός της Σκιπεταρίας Έντι Ράμα (έχοντας στο πλάι του τον «ορθόδοξο αδερφό μας», πρωθυπουργό της Σερβίας…) δήλωσε τα εξής όμορφα: «Έχω συγχαρεί τον πρωθυπουργό Τσίπρα για την εκλογή του και τον έχω καλέσει να επισκεφθεί τα Τίρανα και θα ήμουν ευτυχής να επισκεφθώ την Αθήνα... Εμείς δεν σκοπεύουμε να...
διαπραγματευτούμε το εθνικό συμφέρον, για τις σχέσεις καλής γειτονίας. Δεν έχουμε δεσμευθεί να κλείνουμε τα μάτια μας, όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα που δεν δημιουργήσαμε και δεν τροφοδοτούμε εμείς».

Σχολιάζοντας δε, την εκλογή του Σπετίμ Ιντρίζι, από το ακραίο εθνικιστικό κόμμα των Τσάμηδων PDIU, ως αντιπροέδρου του αλβανικού κοινοβουλίου, σημείωσε: «Ως προς το θέμα αυτό, όπως εμείς δεν φανταζόμαστε να υποδείξουμε στην Αθήνα ποιον να επιλέξει στην ηγεσία του κοινοβουλίου ή της κυβέρνησής της, έτσι δεν φανταζόμαστε την Αθήνα να κάνει το ίδιο σε εμάς».

(ΥΓ) 1: Απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών (εδώ γελάνε!): «Η πολιτική ηγεσία της φίλης και γείτονος χώρας διολισθαίνει, λόγω και έργω, καθημερινά. Η επιστροφή στη λογική και στο σεβασμό της νομιμότητας και του διεθνούς δικαίου, αποτελεί τον ασφαλέστερο δρόμο για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας. Ουδέν σχόλιο περαιτέρω». Πάει το… καλτσόν! Το… ξεσκίσανε πάλι!

(ΥΓ) 2: Το 1991, όταν οι Αλβανοί έκαναν μαγκιές, ο τότε πρωθυπουργός Μητσοτάκης (που δεν φημίζεται για τις εθνικές του ευαισθησίες, κάθε άλλο…), προσεβλήθη κι έδωσε εντολή να μαζέψουν καμιά δεκαριά χιλιάδες λαθρομετανάστες και να τους στείλουν από κει που ήρθαν. Γρήγορα, η αλβανική κυβέρνηση… ηρέμησε. Αλλά, ούτε αυτό το απλό δεν κάνουν οι… «Νέοι Καραϊσκάκηδες»!

(ΥΓ) 3: Αλήθεια, γιατί τουμπεκιάζονται τα… πολεμοχαρή και… ταρατζούμεια (εκ του «ταρατατζούμ»…)«εθνικόφρονα» παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών