Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ… ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ «ΦΑΕΙ» ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ; Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ Ή ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

Όσο εγγύτερα ερχόμαστε στην ανακοίνωση συμφωνίας της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων με τους διεθνείς τοκογλύφους, τόσο περισσότερο… τσιτώνεται ο φον Αντωνάκης, γιατί ξέρει πολύ καλά πως οι δελφίνοι (και οι… δελφίνες) του την έχουνε στημένη να τον φάνε, αφού όμως πρώτα υπάρξει μια κάποια συμφωνία.
Όμως, ο μανιώδης εραστής της αρχηγικής καρέκλας Αντωνάκης, δεν έχει σκοπό να φύγει, ούτε με… σφαίρες, γιατί αν φύγει θα… σαλτάρει. Και προ του κινδύνου να τον «φάνε» αυτοί, ίσως επιλέξει να τους «φάει» αυτός νωρίτερα…
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σχετικό ρεπορτάζ του συστημικού και πολύ καλά πληροφορημένου «Βήματος». Ρίξτε μια ματιά:  
«Αλλαγή στρατηγικής Σαμαρά κατά «αντιφρονούντων»
O πρόεδρος της ΝΔ επιλέγει μια.....
πιο σκληρή στάση έναντι των «αντιφρονούντων» και επικριτών του, καθώς θεωρεί ότι η διαρκής αμφισβήτηση των επιλογών του δημιουργεί μείζον πρόβλημα στην εικόνα της παράταξης και «ρίχνει νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ».
Στα πλαίσια της αλλαγής στρατηγικής ως προς την αντιμετώπιση των «αντιφρονούντων», μόνο τυχαία δεν ήταν η κίνηση κεντρικών προσώπων της ηγετικής ομάδας να υπενθυμίσουν το απόγευμα της Δευτέρας με έμφαση το σημείο της προχθεσινής ομιλίας του κ. Σαμαρά στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου κατηγόρησε στελέχη της ΝΔ, χωρίς να τα κατονομάσει, ότι κάποιοι χτυπούν την παράταξη, παίζουν προσωπικά παιχνιδάκια και κάνουν δωράκια στο ΣΥΡΙΖΑ.
Η απόφαση του κ. Σαμαρά είναι οριστική: εάν συνεχιστεί ο «κλεφτοπόλεμος» κατά της ηγεσίας δεν θα διστάσει να μιλήσει ανοικτά και με ονόματα…».
Βέβαια, το δημοσίευμα αποφεύγει να προαναγγείλει διαγραφές, αλλά αυτό εννοείται από τα συμφραζόμενα. Κι αν ακόμα ο φον Αντωνάκης δεν τους διαγράψει, αν βγει και τους καταγγείλει ονομαστικά, ότι ο τάδε ή η τάδε «κάνουν δωράκια στον ΣΥΡΙΖΑ», τους αναγκάζει να φύγουν από μόνοι τους και να προκαλέσουν διάσπαση (που θα φέρει τη διάλυση…). Η οποία –εάν και εφόσον συμβεί- θα είναι ένα ευτυχές γεγονός και το μοναδικό καλό που θα προσφέρει η νουδούλα στον τόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών