Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015

Το ΚΚΕ προσπάθησε να φιμώσει τον Χρηστο Παππά στην βουλή κλείνοντάς του το μικρόφωνο επειδή έλεγε αλήθειες που τους πονάνε! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο απόλυτος εξευτελισμός του Κοινοβουλίου συνέβη σήμερα, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής φιμώθηκε από το ίδιο το Προεδρείο της Βουλής και αντί του 8λέπτου το οποίο εδικαιούτο, του επετράπη να μιλήσει μόλις για 3-4 λεπτά κι αυτά υπό τις άναρθρες κραυγές των μπολσεβίκων!

Την «δημοκρατική» φίμωση του συναγωνιστή Χ. Παππά, προκάλεσε η αναφορά του στο ΚΚΕ, το οποίο οι «δημοκράτες» της Βουλής προστατεύουν ως τοτέμ της δημοκρατίας.

«Ο Γεώργιος Παπανδρέου το έχει χαρακτηρίσει κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» επισήμανε ο συναγωνιστής Παππάς, συμπληρώνοντας με τη ρήση του Νίκου Καζαντζάκη...
πως «ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα». Ενώ μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, βουλευτές του ΚΚΕ επιχείρησαν να μετατρέψουν την αίθουσα σε δικαστήριο του βουνού, διακόπτοντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με ασυναρτησίες και απειλές.

Απτόητος ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θύμισε στους αυθάδεις μπολσεβίκους πως ο Γρ. Λαμπράκης -τον οποίο επικαλέστηκε βουλευτής της συμμορίας του Περισσού- χαιρετούσε με υψωμένη την δεξιά, υπενθύμιση που προκάλεσε την λύσσα των κομμουνιστών αλλά και των φιλελεύθερων και σοσιαλδημοκρατών συνεταίρων στη λαφυραγώγηση της δημόσιας περιουσίας.
Ο προεδρεύων Μπαλάφας μάλιστα, ρωτούσε τις γραμματείς: «ποιόν Λαμπράκη λέει; Τον δικό μας;», σκορπώντας άφθονο γέλιο στην αίθουσα. Προκειμένου να σπάσει η «δημοκρατική» ομερτά για το αντεθνικό ΚΚΕ και για τον πραγματικό ρόλο του στο πολιτικό σύστημα (ο Χ. Παππάς αναφέρθηκε και στις παχυλές συντάξεις της «συντρόφισσας» Αλέκας Παπαρήγα και της Λ. Κανέλλη), το Προεδρείο της Βουλής λειτουργώντας ως έδρα σοβιετικού δικαστηρίου, έκλεισε το μικρόφωνο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής!

Αποδείχτηκε εν τέλει για πολλοστή φορά, πως το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας τελεί υπό την πλήρη ασυλία του Καθεστώτος των διεφθαρμένων. Το Προεδρείο δε της Βουλής είναι πολλαπλώς εκτεθειμένο, φιμώνοντας δικτατορικά τη φωνή 500.000 Ελλήνων για να προστατεύσει την τρύπια από παντού υστεροφημία της σοβιετικής εργοδοσίας του Περισσού.

Η Χρυσή Αυγή παρά τις μεθοδεύσεις των «δημοκρατών», ποιεί εθνικό και κοινωνικό έργο, απογυμνώνοντας και το ΚΚΕ και τους προστάτες του.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών