Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015

ΙΔΟΥ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτό είναι! Ξαναγέμισε το «κόκκινο» νησί, η Λέσβος από τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας. Εφτακόσιους νοματαίους χωράει το «Κέντρο Υποδοχής» στη Μόρια, αλλά οι απρόσκλητοι έρχονται κατά κύματα και δεν τους χωράει όλους… Έτσι, αναγκαστικά εκατοντάδες απ’ αυτούς τους δύστυχους συνανθρώπους μας, που δεν έχουν που την κεφαλήν κλίνε, στοιβάζονται καταγής, σε πλατείες και πεζοδρόμια. 

Εκεί τρώνε, εκεί κοιμούνται και κάπου εκεί παραπέρα κάνουν τις ανάγκες τους… Και οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»,...
που κάνουν το παν για να προσελκύσουν αυτούς τους δυστυχείς στο Τσιπροκαμμενιστάν, τάζοντάς τους… ξενοδοχεία και… διαμερίσματα, κλείνουν τα μάτια και βαφτίζουν την απόλυτη εξαθλίωση αυτών των –επαναλαμβάνω!- συνανθρώπων μας, «ανθρωπισμό» και «αντιρατσισμό»! Τα δε κανάλια, των… εντιμοτάτων ολιγαρχών μας, «αντιρατσιστών» από… κούνια, με χιλιάδες ένσημα συκοφαντιών κατά των «ρατσιστών» της Χρυσής Αυγής, αποφεύγουν να αναφερθούν στο τεράστιο αυτό πρόβλημα και ασχολούνται με τα καμώματα της κάθε ΚΑΡΓΙΟΛΑΣ «τηλεπερσόνας». Ίσως γιατί η Λέσβος τους πέφτει… μακριά! Οι δε κουκουεδο-συριζο-ανταρσύες της Λέσβου, σφυράνε αδιάφορα και προσπερνάνε τους δυστυχείς… Πάνε να πιούνε κανά ούζο (Πλωμαρίου) εκεί κοντά και να κατηγορήσουνε τους «ρατσιστές» της Χρυσής Αυγής, που δε θέλουνε «τ’ αδέρφια μας τους μετανάστες». Αλλά, όταν ο αδερφός σου κοιμάται στα πεζοδρόμια, τον παίρνεις σπίτι σου! Πάρτε τους, λοιπόν, στα σπίτια σας, υποκριτές! Ε υποκριτές!
 
paidakia_473_355

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών