Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 12, 2015

ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ !

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Μία ιδιάζουσα θεατρική παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Ο τίτλος της θεατρικής παράστασης ονομάζεται: «hate radio», και το έργο αφορά τη μαύρη περίοδο της δεκαετίας του ’90 όταν έγινε η γενοκτονία στη Ρουάντα, με κόστος πάνω από ένα εκατομμύριο αθώα θύματα. Η θεατρική παράσταση, σύμφωνα με τις κριτικές, δείχνει τον απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο η δημοσιογράφος Βαλερί Μπεμερίκι, του ραδιοφωνικού σταθμού RTLM, της Ρουάντα, προέτρεπε τους μαχητές της φυλής Χούτου, να σφάζουν τους αντιπάλους της φυλής Τούτσι, με λόγια όπως: «μη σκοτώνετε αυτές τις ανθρωπόμορφες κατσαρίδες με μία σφαίρα. Κόψτε τις κομματάκια με τη ματσέτα». Όταν ο εμφύλιος κάποια στιγμή τερματίστηκε, κάποιοι οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης για εγκλήματα ηθικής αυτουργίας που είχαν έμμεση σχέση με τις δολοφονίες κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Μεταξύ αυτών ήταν ο....
δημοσιογράφος Ζόρζ Ρουτζίου που προέτρεπε σε δολοφονίες αθώων και ο οποίος δήλωσε μετανιωμένος και παρασυρμένος, με αποτέλεσμα να δικαστεί σε δώδεκα χρόνια κάθειρξη. Η δημοσιογράφος, όμως, Βαλερί Μπεμερίκι, δήλωσε πως, δεν έφταιγε αυτή για τις εκφωνήσεις που έλεγε στο ραδιόφωνο, αλλά ο προϊστάμενός της, έχοντας ως αποτέλεσμα την ισόβια κάθειρξη αυτής. Μάλλον σε κάποιες τριτοκοσμικές χώρες υφίσταται ακόμη ο θεσμός της δικαιοσύνης, εν αντιθέσει, με κάποιες που θέλουν να ανήκουν στη δύση.
Την παραπάνω θεατρική παράσταση καλό θα είναι να την παρακολουθήσουν και αρκετοί Έλληνες δημοσιογράφοι, όπως αυτοί που νυχθημερόν αγωνίζονταν να μας πείσουν για το πόσο καλό κάνει στον Χώρα μας το μνημόνιο, και όχι μόνο, εθελοτυφλώντας απ’ την άλλη για τις αυτοκτονίες που συνέβαιναν αλλά και που συνεχίζουν να συμβαίνουν στην Πατρίδα μας.
Έχουμε πολλούς κύριους και κυρίες της Ελληνικής δημοσιογραφίας που μέσω της ρητορικής μίσους προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη για το πόσο κακή είναι η Χρυσή Αυγή. Θυμάστε τα λόγια «Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας να μην μείνει», που εξεστόμισε νύν δημοσιογράφος και βουλευτής, εντός του κοινοβουλίου, δύο μέρες πριν τη δολοφονία των συναγωνιστών μας Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη ; Βέβαια οι εν λόγω δημοσιογράφοι, ξέρουμε όλοι μας ποιοι είναι, από τη μέρα που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στο κοινοβούλιο, όχι με το έτσι θέλω αλλά με ψήφους των Ελλήνων πολιτών, δεν σταμάτησαν να προπαγανδίζουν το έργο των εκάστοτε κυβερνήσεων, και όχι μόνο, εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.
Προχθές στο φύλλο της καθεστωτικής «καθημερινής»,10-5-2015, ο κ. Ιορδανίδης έγραψε μεταξύ άλλων: «πέραν της κυβερνητικής συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, το ριζοσπαστικό κόμμα της αριστεράς, ο Σύριζα δηλαδή, παρουσιάζει μία αξιοσημείωτη διεισδυτικότητα στη δεξιά, αφού η συγκρουσιακή διαπραγμάτευση με τους θεσμούς γίνεται θετικά δεκτή, τουλάχιστον από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ». Οποίο αναληθές, αν θυμηθούμε τα λόγια του αρχηγού μας στη βουλή που είπε: «δεν έχουμε ακόμη δει το σκίσιμο του μνημονίου», απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό. Είναι πάμπολλα τα παραδείγματα αυτών, που θέλουν να ονομάζονται δημοσιογράφοι, ενώ απ’ την άλλη πράττουν τα αήθη, που έρχονται σε αντίθεση με το λειτούργημα της υγιούς δημοσιογραφίας. Αλήθεια, τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι «δημοσιογράφοι» όταν θα καταρρίπτεται το κατηγορητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής; Θα συνεχίσουν το αποτρόπαιο έργο τους μιας και δεν έχουν πάνω τους ίχνος τσίπας. Τους αφιερώνω τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας: «απ’ όπου και αν τους πιάσεις λερώνεσαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών