Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 12, 2015

Το ΕΛΑΜ και η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο του Sébastien Deyzieu

Πάνω από 250 άτομα συγκεντρώθηκαν στην καρδιά της Γαλλικής πρωτεύουσας για να τιμήσουν την μνήμη του Γάλλου συναγωνιστή Sébastien Deyzieu που δολοφονήθηκε το 1994.

Στις 7 Μαϊου του 1994 στο Παρίσι Εθνικιστικές νεολαιίστικες οργανώσεις διοργάνωσαν πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Η αστυνομία επιτέθηκε στους διαδηλωτές και διέλυσε την πορεία, και κατά τη διάρκεια κυνηγητού από την αστυνομία του Παρισιού...
ο 22χρονος Γάλλος εθνικιστής Sebastien Deyzieu υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τον 5ο όροφο μιας πολυκατοικίας όπου είχε καταδιωχθεί.





Κάθε χρόνο γίνεται ειρηνική πορεία στη μνήμη του με πανό που καταγγέλουν ως δολοφόνους την Παρισινή αστυνομία.



Η Επιτροπή 9 Μαΐου, ο διοργανωτής της εκδήλωσης για την μνήμη του Sébastien, είχε αποστείλει πρόσκληση στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή και στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ), έτσι τα λάβαρα των δύο Ελληνικών Κινημάτων ανέμιζαν στους δρόμους του Παρισιού μαζί με τις μαύρες πένθιμες σημαίες και την σημαία της Ιταλίας την οποία κρατούσαν συναγωνιστές της CasaPound.



Η σιωπηρή πορεία ξεκίνησε από κέντρο του Παρισιού και κατέληξε έξω από την πολυκατοικία από τον οποία δολοφονήθηκε, τότε, ο συναγωνιστής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών