Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 12, 2015

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TELEGRAPH: ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ “ΣΘΕΝΟΣ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Εμμέσως παραδέχονται οι άθλιοι προπαγανδιστές ότι οι μόνοι υποστηρικτές που μπορούν να εκφράσουν το μεγαλείο, τη δύναμη και το σθένος του ελληνικού λαού είναι οι Χρυσαυγίτες. Και πιστέψτε μας αχρείοι. Δεν αργεί η ημέρα που θα οι φωτογραφίες αυτές θα αποτυπώνουν τη θέληση του κυβερνώντος κόμματος και των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το πόσο γελοία και της… πλάκας είναι τα ΜΜΕ (εγχώρια και διεθνή) το έχουμε καταλάβει.
Τα λάθη τους όμως δεν είναι αθώα, αλλά σκοπεύουν στην προώθηση μιας συγκεκριμένης προπαγάνδας και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής στην λασπολόγηση και την συκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το «λάθος» που έκανε χθες η βρετανική ιστοσελίδα Telegraph είναι ενδεικτικό. Σε θέμα για τον Σύριζα και πόσο… σθεναρά κρατά τις κόκκινες γραμμές ο δικτυογράφος τοποθέτησε μια φωτογραφία από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
Θέλοντας να δείξει ένα αποφασισμένο και ελληνικό πλήθος, μην έχοντας σχετική φωτογραφία από πολιτική ομιλία του Σύριζα – αφού εκεί είναι όλοι αποχαυνωμένοι – , χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από την Χρυσή Αυγή.

Όχι τόσο τυχαίο και «αθώο» το λάθος, γιατί ο....
ηλεκτρονικός συντάκτης θα έπρεπε να αναρωτηθεί πώς γίνεται ο Σύριζα να έχει τόσες Ελληνικές Σημαίες στην συγκέντρωσή του; Ούτε για δείγμα δεν υπάρχει!
ΥΓ. Το παρανοϊκό στην υπόθεση είναι ότι όταν τα ΜΜΕ θέλουν να καταδείξουν την «εγκληματική φύση» της Χρυσής Αυγής δείχνουν τις ίδιες φωτογραφίες. Όταν όμως χρησιμοποιούνται κατά λάθος για τον Σύριζα, καταδεικνύουν το σθένος και την αποφασιστικότητά του…
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-apo-thn-telegraph-gia-na-deijoun-to-sthenos-tou-suriza-ebalan-fw#ixzz3Zun8hkGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών