Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 12, 2015

Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ο Σ. Θεοδωράκης: "Ούτε να διανοηθείτε να μην πληρώσετε τις δόσεις!"


Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ο Σ. Θεοδωράκης: Ούτε να διανοηθείτε να μην πληρώσετε τις δόσεις!

«Αν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ η χώρα είναι σαν να λέει στις αγορές ότι δεν μπορεί πια να εξυπηρετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της», δήλωσε με κομπασμό ο ποταμίσιος Στ. Θεοδωράκης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ρόλο που ο ίδιος και το κομματικό του μόρφωμα έχουν αναλάβει στην πολιτική ζωή της χώρας.
Ο εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου δηλαδή, αφού έλαβε τα εύσημα του Μάρτιν Σουλτς (ο οποίος υπέδειξε την ανάγκη να ενταχθεί το Ποτάμι στην κυβέρνηση) αναζητά πλέον και τα εύσημα της Ουάσιγκτον, εμφανιζόμενος ως βασιλικότερος του βασιλέως στο ζήτημα της πληρωμής της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Με τους Έλληνες να πεινούν και να εξαθλιώνονται σε ολοένα και αυξανόμενο βαθμό, η έγνοια του Στ. Θεοδωράκη είναι το αν θα ....
εισπράξουν τα χρήματά τους οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ. Το ενδιαφέρον και η ανησυχία του ποταμίσιου φυσικά, είναι καθ' όλα υποκριτικά, αφού γνωρίζει σαφώς ότι δεν υφίσταται θέμα άρνησης πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Ως εκ τούτου, η παρέμβασή του κρύβει άλλη σκοπιμότητα: εκείνη της διαβεβαίωσης των διεθνών τοκογλύφων πως το Ποτάμι είναι πιο υποτακτικό και υπάκουο στις εντολές τους, απ' ότι είναι ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ.
Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε, κινείται και η κριτική του προς την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, την οποία δεν κατηγορεί για το ξεπούλημα της χώρας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων, αλλά αντίθετα επειδή δεν επιτάχυνε τόσο την εκποίηση -έναντι πινακίου φακής- της εθνικής περιουσίας, όσο και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού!
Με παρόμοιες παραστάσεις εξαπάτησης της κοινής γνώμης, όπου το συμφέρον των τοκογλύφων μετατρέπεται δολίως σε «πατριωτικό καθήκον», ο Σταύρος Θεοδωράκης τοποθετεί σοβαρές βάσεις για να χρησιμοποιηθεί ως εφεδρεία του μνημονιακού στρατοπέδου, στο οποίο μετεκλογικά εντάχθηκαν Σύριζα και ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών