Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2015

Χρυσή Αυγή: Η Καρδιά της Ελλάδας

Άρθρο του Αλέξανδρου Γέροντα στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που κυκλοφορεί

Σ’ αυτόν εδώ τον τόπο περπάτησαν αυτοκράτορες  και βασιλιάδες, σε αυτά εδώ τα χώματα κοιμούνται οι επαναστάτες του ’21, οι αγωνιστές του ’40 κι όλοι αυτοί οι μέγιστοι που προτίμησαν να θυσιαστούν παρά να παραδώσουν ένα κομμάτι Ελληνικής γης ή έστω μια ανάσα ελευθερίας.
Σ’ αυτόν εδώ τον ιερό τόπο, λοιπόν, άφησαν μια κληρονομιά. Αυτή η κληρονομιά είμαστε ΕΜΕΙΣ, γνήσια τέκνα τους κι αγνοί αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που αγωνιζόμαστε για τα Ελληνικά ιδεώδη: την Πατρίδα, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια, τις τρεις αυτές λέξεις που τούτο εδώ το ανθελληνικό σύστημα προσπαθεί να τις διαγράψει απ’ την μνήμη των Ελλήνων. Βαδίζουμε ΜΟΝΟΙ εναντίον όλων κι αντίθετα στον άνεμο. Ενάντια στα σχέδια των σιωνιστών που χρησιμοποιούν ως εργαλείο το ΔΝΤ με σκοπό να αγοράζουν έθνη και με την άψογη, υποτακτική συνεργασία των εγχώριων εθνομηδενιστών θα τα είχαν καταφέρει κι εδώ στην Πατρίδα μας. Ήταν γραφτό όμως να.....
γεννηθεί ένα πραγματικά εθνικιστικό-λαϊκό κίνημα που έγινε η φωνή, η αντίσταση και η αντεπίθεση του καταπιεσμένου Έλληνα, ο οποίος έδειχνε να παραπαίει στα τερτίπια των καιρών της νέας εποχής.
Γίναμε ο φόβος κι ο τρόμος του συστήματος και μόνιμο αγκάθι στα πλευρά του για τρεις βασικούς λόγους:
Α) Περνάμε σε καθημερινή βάση εθνικιστικές ιδέες στην Ελληνική κοινωνία, με συνέπεια να αφυπνίζουμε συνειδήσεις.
Β) Ο Αρχηγός μας αγωνίζεται για έναν λαό ενωμένο κάτω από μια σημαία, ένα όραμα, μια ιδέα, πηγαίνοντας κόντρα στα ξένα κέντρα εξουσίας, που μας θέλουν διχασμένους, γεμάτους εμφυλιοπολεμικές διαθέσεις διότι γνωρίζουν καλά οι μεγάλες δυνάμεις ότι όταν οι Έλληνες αγωνίζονται ενωμένοι πετυχαίνουν πάντα το άριστο. 
Γ) Δεν πεθαίνουμε με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Μας βρίσκουν παντού στους δρόμους, στις πλατείες, στα πεζοδρόμια, στους χειρότερούς τους εφιάλτες, στο Ελληνικό κοινοβούλιο, κυρίως όμως στις καρδιές των Ελλήνων, κι αυτό δεν μπορεί το σιωνιστικό λόμπυ να μας το συγχωρέσει σε καμμία περίπτωση.
Όπως έχω αναφέρει ξανά η Χρυσή Αυγή είναι η καρδιά της Ελλάδας. Πήραμε δύναμη απ’ τον λαό και την δώσαμε στον λαό, γι’ αυτό πασχίζουν να την εξοντώσουν, διότι όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι, όταν η καρδιά σταματά ο οργανισμός μοιραία πεθαίνει. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ! 
Η «συνταγή» της εξόντωσης ήρθε από πολύ ψηλά κλιμάκια και οι εντολές ήταν σαφείς:
Τόνους λάσπης απ’ το βασικό όπλο του συστήματος, τα ΜΜΕ να μιλούν για εμάς, χωρίς εμάς. Η κάθε «κατινίδου» να μας αποκαλεί δολοφόνους, μπράβους, μαχαιροβγάλτες χωρίς στοιχεία κι αποδείξεις δικαιολογώντας έτσι τις επιθέσεις σε μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής κι όχι μόνο, αφού πλέον ξυλοκοπούνται και μαχαιρώνονται νέοι άνθρωποι που τολμούν να φέρουν την Ελληνική σημαία στην μπλούζα τους κι ας μην έχουν καμμία σχέση με το κίνημά μας.
Ο Αρχηγός κι οι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης να φυλακίζονται, οικογένειες να καταστρέφονται και τέλος, νά ‘χουν κάποιοι το θράσος να ομιλούν για δημοκρατία κι ανθρώπινα δικαιώματα, όταν την ίδια ώρα καταπατούν οι ίδιοι τους νόμους του συντάγματος. 
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες το κάστρο της Χρυσής Αυγής πολιορκήθηκε, πολεμήθηκε σφοδρά, όμως δεν έπεσε, δεν παραδόθηκε, και κυρίως δεν συνεργάστηκε με το σάπιο κατεστημένο.
Ο Αρχηγός μας, αυτός ο μεγάλος ηγέτης, μαζί με τους συναγωνιστές βουλευτές μας επέλεξαν να μπουν στα κελιά της Τιμής, παρά να προδώσουν τις ιδέες του εθνικισμού, χαρίζοντας έτσι τις ψυχές τους στους δαίμονες της νέας τάξης. Κι αυτό σημαίνει Χρυσαυγίτης: να θυσιάζεις τα πάντα αψηφώντας τους κινδύνους για το παρόν και ένα λαμπρό μέλλον της φυλής σου· να χαιρετάς την ζωή· να καλωσορίζεις τον θάνατο· να πεθαίνεις, ώστε να γεννιέσαι από τις στάχτες σου, να παλεύεις την ημέρα, να ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου την νύχτα και το πρώτο φως να σε βρίσκει έτοιμο να δώσεις μια ακόμα μάχη, που θα σε φέρει πιο κοντά την πολυπόθητη Νίκη, για να βρεθείς κάποια στιγμή, αφού το επιτρέψει ο Θεός της Ελλάδας, στην άκρη των ημίθεων-ηρώων και με το θάρρος της ήσυχης συνείδησης ότι έκανες το καθήκον σου να τους κοιτάξεις μες στα μάτια και να βροντοφωνάξεις: ΠΑΛΕΨΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ, ΝΙΚΗΣΑ, μεθώντας πια από το νέκταρ της αιώνιας Ελληνικής δόξας, να ξαποστάσεις δίπλα τους, βέβαιος ότι δίκαια κέρδισες την θέση του κοντά τους.
Αδέλφια, η Χρυσή Αυγή κρατώντας καλά φυλαγμένο το μυστικό του ατσαλιού αντρειεύει μέρα με την ημέρα πιο πολύ. Τίποτα δεν την εμποδίζει στο πέρασμά της. Ζυμωμένη με υπερηφάνεια, ανδρεία, τόλμη και με έντονο πατριωτικό παλμό δεν θα επιτρέψει  σε κανέναν βέβηλο να σβήσει το φως της Πατρίδας.
Σε εμάς, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, έλαχε η μοίρα να γιγαντωθούμε γευόμενοι το νέκταρ της Χρυσής Αυγής, να γίνουμε οι Νέοι Σπαρτιάτες.
Είναι ο μονόδρομος της «Αγίας οδού», όπου θα αναστήσει την υπερηφάνεια του Έθνους μας προτάσσοντας τις καρδιές μας για την Μεγάλη  ιδέα. Τίποτα δεν μας λυγίζει, η κορύφωση της δικαιοσύνης έρχεται. Τα ερπετά θα τρέχουν να κρυφτούν, όμως η Χρυσή Αυγή θα διαγράφει στον ορίζοντα την καινούρια ημέρα.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, εάν αναρωτιέστε αν έδωσα τα πάντα εκείνη την τραγική νύχτα για το Κίνημα και την Πατρίδα, ευθέως θα σας απαντήσω ΟΧΙ, δεν έδωσα τα πάντα ακόμα. Τα δύο αδικοχαμένα αδέλφια μας όμως, τα έδωσαν ΟΛΑ! Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για ανθρώπους που δεν γνώρισαν ποτέ! Το λιγότερο που μπορούμε να δώσουμε είναι αγνό-ιερό αγώνα, με οποιοδήποτε τίμημα, έτσι κι αλλιώς το έχουμε αποδείξει, η καρδιά μας είναι φτιαγμένη με κύριο συστατικό το ατσάλι.
Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, δεν έχουμε απλά καθήκον να ολοκληρώσουμε την ιερή μας αποστολή. Έχουμε δώσει Όρκους. Όρκους που ανανεώνουμε κάθε χρόνο υπό το βλέμμα του Σπαρτιάτη Βασιλιά στις Θερμοπύλες, κυρίως όμως ανανεώνουμε τον όρκο που δώσαμε την 1η Νοεμβρίου του 2013, εγώ μέσα στο ασθενοφόρο κι εσείς πάνω από το αίμα των παιδιών που πότισε την γη των προγόνων μας εκείνη την τραγική νύχτα.
Άνδρες και γυναίκες της Χρυσής Αυγής, σας καλώ να εκπληρώσουμε τους όρκους μας μέσα από τις γραμμές του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΤΟ ΦΩΣ Ή ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ. Ασπίδα και δόρυ συναγωνιστές για την Πατρίδα, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια. Η Νίκη είναι κοντά. Απλώστε τα χέρια σας και πάρτε την. Σας ανήκει. 
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών