Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2015

Μετά το λαθρονομοσχέδιο περί απόδοσης ιθαγένειας ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ΜΜΕ το προχωρά ακόμη παραπέρα... Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννιούνται ή μένουν στην Ελλάδα

" Ο ασφαλέστερος τρόπος για να φθάσει ένας λαός στην ψυχική διάλυση, είναι να δεχθή την εισχώρηση ξένων φυλετικών στοιχείων"

Γουσταύο Λε Μπον - "Η ψυχολογία των μαζών"

Γράφει ο Αινείας

Δεν τους έφθανε στο ΣΥΡΙΖΑ και τους "πατριώτες" των Αν.Ελ. το νομοσχέδιο περί απόδοσης ιθαγένειας που ψήφισαν προ ολίγων ημερών, θανατώνοντας εν μέρει την Ελληνική φυλή, και οδεύουν ήδη προς το νέο τους σκοπό την πλήρη... αφάνισή της.

Στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε λοιπόν, ιθαγένεια (θου Κύριε...), μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε γεννηθεί στην Ελλάδα, και οι γονείς του είναι κάτοικοι για μια 5ετια ή έχουν μάθει ελληνικά σε κάποιο σχολείο (έστω και δημοτικό), ενώ αν είναι πρόσφυγες υπάρχει!!!!

Τώρα λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ περνά στο επόμενο στάδιο, που υποδηλώνει και την πλήρη κομμουνιστική - αντεθνική του ιδεολογία, παρόμοια με.....
εκείνη του ΑΝΤΑΡ-CIA, του ΚΚΕ και των αναρχικών, που είναι το άνοιγμα της συζήτησης για απόδοση ιθαγένειας σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ των λαθρομεταναστών...!!!!
Ανεξαρτήτως... εθνικότητας, χρώματος και φυλής.Αρκεί να έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ελλάδα!!

Μάλιστα διοργανώνουν και εκδήλωση με την πλήρη υποστήριξη όλων των επίσημων θεσμικών τους οργάνων και μέσων προπαγάνδας (left.gr, Εφ.Συν, Στο Κόκκινο, Η Εποχή, Αυγή, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κτλ) για να ανοίξουν και αυτή τη συζήτηση...

Και φυσικά ο χρόνος δεν είναι τυχαίος. Η αθρόα εισροή μεταναστών από χώρες όπως το Πακιστάν και η Συρία, και ιδιαίτερα της τελευταίας που οι περισσότεροι λαθρομετανάστες διατηρούν και οικογένειες με παιδιά, έχει οδηγήσει η Ελλάδα να είναι μια... φάρμα αποτελούμενη από διάφορες αγέλες. Τι καλύτερο για τους ΔυΝάσΤες να "ελληνοποιήσουν" όλους τους λαθρομετανάστες και έτσι να φθάσουν πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο.

Στη δημιουργία ενός λαού - χάβρας, χωρίς καμιά κοινή ψυχοσύνθεση και ταυτότητα, και έτσι πλήρως χειραγωγήσιμο στις μελλοντικές επιδιώξεις τους.

Μόνη Ελπίδα Αντίστασης σε όλη αυτή τη λαίλαπα οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που θα κάνουν τα πάντα για να μείνει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών