Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2015

Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Διασπάθιση δημοσίου χρήματος στις Ελληνικές Αλυκές – «Αλμυρός» ο λογαριασμός για τους Έλληνες


http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/32438/samaras-venizelos640__article__article.jpgΔύο χρόνια η παράγκα Σαμαρά καθυστερούσε την διερεύνηση της υπόθεσης

Μια υπόθεση με πρωταγωνιστές στελέχη της ΝΔ μελετά ο ανακριτής διαφθοράς ύστερα από πόρισμα Σώματος Ορκωτών Λογιστών, σχετικά με τα οικονομικά της Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. Σύμφωνα με το πόρισμα βρέθηκαν διαφορές τιμολόγησης ύψους 265.193€, διαφορές στις τιμές πώλησης άλατος ύψους 326.032€, πολλές ανείσπρακτες επιταγές και πληθώρα «μεταφορικών εξόδων», που συνολικά φτάνουν το ύψος της κατάχρησης στο 1,28 εκ. ευρώ.
Στην υπόθεση εμπλέκονται 12 κατηγορούμενοι, πολλοί εκ των οποίων είναι στελέχη της ΝΔ. Το γεγονός ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των ανακρίσεων από το... 2012 αφήνει πλήθος ενδείξεων για.....
πολιτική παρέμβαση από την παραδικαστική παράγκα της ΝΔ. Αυτό, βεβαίως, θυμίζει την περιβόητη υπόθεση με την δικογραφία για τον Μιχελάκη, η οποία έκανε «ταξίδια» από τον Άρειο Πάγο στην Βουλή και τούμπαλιν, με πρωτοστάτη στις καθυστερήσεις τον αρχισκευωρό Αθανασίου.
Θα υπάρξει άραγε η βούληση για την διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου ή μήπως το γεγονός ότι όλα έλαβαν χώρα επί διακυβερνήσεως Καραμανλή θα προκαλέσει νέες αναβολές της ανακρίσεως; Οι κατηγορίες είναι κακουργηματικής φύσεως, γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη άμεσης διερεύνησης και ακολούθως να συμβεί το ίδιο στους λόγους των καθυστερήσεων, μπας και αρχίσει να ξηλώνεται το νέο παραδικαστικό της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών