Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

xrysh aygh
Γράφει ο Αντίοχος

Ομιλία στην κοινοβουλευτική ομάδα της νουδούλας, έκανε ο φον Αντωνάκης και επιχείρησε να ταυτίσει την Χρυσή Αυγή με την… συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων!!! Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για «δημοψήφισμα ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής» και για την «υπευθυνότητα των πολιτών», που  «θα κερδίσει την ανευθυνότητα Τσίπρα-Καμμένου-Μιχαλολιάκου».
Βρε τον Αντωνάκη, πως τα λέει! Με την ευκαιρία, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια, για να μην υπάρχουνε σκόπιμες παρεξηγήσεις: 1ον) Η Χρυσή Αυγή έχει πάγια θέση την διενέργεια δημοψηφισμάτων σε όλα τα μεγάλα θέματα, 2ον) Δεν έχει αλλάξει ούτε κατά....
χιλιοστό, την απόλυτα αντιμνημονιακή θέση της, από την αρχή όλης αυτής της μεγάλης περιπέτειας του λαού και του τόπου, εν αντιθέσει με τη νουδούλα που από σφόδρα (δήθεν) «αντιμνημονιακή», προέκυψε μνημονιακότερη των μνημονιακών. 3ον) Η ταύτιση της ψήφου της Χρυσής Αυγής στη βουλή, σε διάφορα θέματα, με τα άλλα κόμματα, είναι εντελώς συμπτωματική και δε σημαίνει τίποτα απολύτως. Για παράδειγμα, προσφάτως ψηφίστηκε επί της αρχής το λαθρονομοσχέδιο για την Ιθαγένεια και συνέπεσε να ψηφίσουν κατά η Χρυσή Αυγή, η νουδούλα (υποκριτικά!) και το κόμμα Καμμένου (επίσης υποκριτικά). Υπήρξε… «μέτωπο Σαμαρά-Καμμένου-Μιχαλολιάκου», Αντωνάκη; 4ον) Εάν υποθέσουμε ότι στην ίδια ψηφοφορία, η νουδούλα ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα, κατέθετε  πρόταση για δημοψήφισμα, ήταν ποτέ δυνατόν να την απορρίψει η Χρυσή Αυγή; 5ον) Η Χρυσή Αυγή ζητιανεύει διαρκώς «μεγάλη συγκυβέρνηση εθνικής συνεννόησης» με τους Τσιπροκαμμένους, ή εσύ Αντωνάκη (ακόμα και στη χτεσινή σου ομιλία!!!); 6ον) Η Χρυσή Αυγή δεν είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι το δημοψήφισμα θα γίνει (αν γίνει…) υπ’ αυτές τις άθλιες συνθήκες, που δε διασφαλίζουν την ελευθέρα βούληση του λαού, δηλαδή με κλειστές τράπεζες και με τον κοσμάκη να στήνεται σε ουρές μηχανημάτων ανάληψης. Άλλοι κυβερνούν –ακόμα- αυτή τη χώρα. 7ον) Η Χρυσή Αυγή ή εσύ και η νουδούλα σου Αντωνάκη, ήταν έτοιμη να υπερψηφίσει στη βουλή το αριστερό Μνημόνιο των 8 δις των Τσιπροκαμμένων, για «να μην πέσει η Ελλάδα στα βράχια»; 8ον) Ο Ν. Μιχαλολιάκος, δεν είναι αρχηγός κόμματος οι οπαδοί του οποίου τον χαρακτήριζαν «αλήτη» και «προδότη». Εσύ είσαι και θα ’πρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτό!
Αλλού, λοιπόν, αυτά τα σάπια αντιμνημονιακέ-μνημονιακέ Αντωνάκη, καταστροφέα της Ελλάδος και  συνοδοιπόρε – σωτήρα (τρεις φορές, το 1993, το 1996 και το 2012!) του κατ’ εξοχήν κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων)!

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΘΟΔΩΡΑΚΟΣΗΜΙΤΙΔΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣΜΠΟΜΠΟΛΟKONTOMHNOΚΥΡΙΑΚΟΥΔΕΣ ΜΗΝΤΙΟΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.....ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΦΙΧΤΑΓΓΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝΑΝ ΦΟΡΟΥΣ, ΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕ OF SORE..ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑς, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΠΡΟΙΝΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ BRICS ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών